Dobrev Klára is menekül a kérdések elől

2021. szeptember 25. 16:40

A Mediaworks Hírcentrum Kispesten találta meg Dobrevet, aki elmenekült a kérdések elől.

2021. szeptember 25. 16:40
null

Hatalmas győzelmi mámorban úszik a Demokratikus Koalíció, melynek elnöke, Gyurcsány Ferenc egy Facebook-bejegyzésben, azt írta, hogy felesége „nagyot megy”, és esélyes az első forduló megnyerésére is.  A szegedi DK-elnök szerint nem is lesz második forduló, mert Gyurcsányné már az elsőben nyer. Ezzel szemben sok baloldali elemző úgy véli, hogy a most tapasztalható magas részvétel az előválasztáson épp ellenkezőleg, a DK ellenfeleinek kedvez, hiszen a szervezett aktivistabázissal rendelkező párt alacsony részvétel mellett minden bizonnyal könnyen képes megszavaztatni az általa támogatott jelölteket.

Ezért is lehet az, hogy némileg a győzelmi jelentéseknek ellentmondó módon Dobrev Klára láthatóan menekül a Mediaworks Hírcentrum kérdései elől. A riporter arra lett volna kíváncsi, hogy vannak-e részeredmények, illetve, hogy mennyire érzi, hogy „nagyot ment volna”, de nem kapott választ. Mindezek mellett a DK képviselőjelöltjei, mint például Kálmán Olga szintén bírálják riválisaiakat, valamint Karácsony Gergelyt. Arató Gergely szerint azonban nincsenek részeredmények, Dobrev Klára azonban semmilyen kérdésre nem válaszolt, mely férje és párttársai kijelentéseire vonatkoztak. 

Fotó: Dobrev Klára, Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. szeptember 25. 20:21
Nem csak a vagyont kell örökölni a Dobrev nénak hanem a a gyilkos múltat is amiért felelni kellene .
naftalinernő
2021. szeptember 25. 19:33
Elképzeltem, ahogy fletó egy üveg konyakot szorongatva, alkoholtól párás szemmel drukkol ennek az elfuserált bolgár transzvesztitának, mintha lóversenyt nézne: "Menjél még, klári, menjél!".
APA152
2021. szeptember 25. 19:26
Annyira megy az "előválasztás ", hogy már itt nálunk,Békés megyében egy kis városban is aláírták legalább 8-10-en. Az aktivistákkal együtt !!
szürkeSzarvas
2021. szeptember 25. 19:21
Éleződik az osztályharc-ahogy Rákosi is megállapitotta. Az ilyen olyan párttöredékek zsidókommunistái készülnek a magyariak hulláit IFAra dobálni. Mint már élesben 2szer a történelemben +gumilövedékkel 2006 ban a Klein család által.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik