A CNN hazudott Tucker Carlson magyarországi ittlétéről

2021. augusztus 4. 7:20
Rod Dreher szúrta ki, hogy a CNN hazudott Tucker Carlsonról, illetve Magyarországról.

A CNN egyik vezető tudósítója és műsorvezetője arról panaszkodott a Twitteren, Tucker Carlson egy »szélsőjobboldali« konferencián vesz majd részt, miután tegnap találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel. Dreher a válaszcikkében leszögezte, hogy Tucker az MCC Feszten fog szerepelni, ahol nem fognak a résztvevők szélsőjobboldali tartalommal találkozni s hogy leginkább tudományos témák, karriertanácsadás és zene lesz majd a fókuszban.

Dreher emellett kijelentette: „Semmit se higgy el, amit a nyugati médiában Magyarországról olvasol. Lehet, hogy igaz, elvégre ez egy valódi ország, valódi kormányzattal, nem egy Magyar verziója »Az elnök emberei« sorozatnak, de a média elfogultsága Magyarország és a kormánya ellen olyan nagy, hogy nem tudhatod biztosra sosem azt, amit olvasol. Ha esetleg a hét végén Esztergomban jársz, gyere el az MCC Fesztre és nézd meg magad. Ami azt illeti, eléggé érdekes történet van amögött, hogy Tucker Carlson Magyarországra jött, de ha azt gondolod, hogy valamilyen frappáns progresszív ötlet miatt fog majd megjelenni egy »szélsőjobboldali« konferencián, akkor bolond vagy.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook oldala

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megleszünk nélküle, nektek viszont más pénzek után kell néznetek. De lehet, hogy titokban megkapjátok.

A kormányoldal nem futkározik állandóan a bíróságra siránkozni, hogy megint bántották. Nektek viszont ez a kedvenc szórakozásotok. Mivel politikusaitoknak nincs egy épeszű gondolata, az áldozati szerepre, a sajnálkozásra építitek magatokat. Egyik ilyen példa a balfasz, de sajnálatra méltó Karácsony sztárolása.

Az O1G-vel, ami túlmegy azon a határon, amit a közszereplőknek el kell viselni sok száz pert lehetett volna nyerni. De akkor megint a diktatúra áldozatainak siránkozása lett volna válasz.

A szélsőbalosfasisztanáci CNN ideológiai harcot vív a normalitással.

Látod, te balfácán, így működik a szörnyű diktatúra, a kézivezérelt bíróság. De amilyen hülye vagy, nem veszed észre, hogy most egyik kedvenc hazugságotokat cáfolod.

... meg a szarevést. - A diszlájkokból úgy látom, ezúttal nem nem talált megértésre az iróniád.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés