Szabad keretek között zajlik a 26. Budapest Pride Felvonulás

2021. július 24. 08:59

Az előző években többször is részt vettem ezen a felszabadult és örömteli felvonuláson, amelyben én egyáltalán nem a homoszexualitás sulykolását látom.

2021. július 24. 08:59
null
V. Naszályi Márta
Facebook

„Július 24-én, szombaton ismét kordonoktól mentesen, szabad keretek között zajlik a 26. Budapest Pride Felvonulás, mely idén a Madách térről a Tabánba érkezik!

A békés együttélésben hívő politikusként abban reménykedem (és környezetemben is azt látom), hogy a kormánykommunikáció minden próbálkozása ellenére mégis egyre elfogadóbbak és nyitottabbak vagyunk a meleg és transzszexuális embertársaink felé.

Az előző években többször is részt vettem ezen a felszabadult és örömteli felvonuláson, amelyben én egyáltalán nem a homoszexualitás sulykolását látom, hanem egy kinyújtott kezet azok felé, akik úgy érzik, félelemben vagy bujkálva kell élniük Magyarországon. Ezeknek a lakóknak és polgártársaknak üzenem: járjatok emelt fővel, legyetek büszkék és ne higgyetek senkinek, aki nem az egyént látja bennetek!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. július 25. 08:04
És megkoszorúzták a homoszexualitásuk miatt kivégzettek emlékművét? Mi? Hogy emiatt nem végeztek ki senkit sem Magyarországon, ill. csak a rákosi korszakban ítéltek börtönre emiatt ? Míg Hollandiában több száz embert végeztek ki. Most akkor le vagyunk maradva a fejlett nyugathoz képest? Nem ott kellene térdepelni? Ja, ott most megverik a másságot.
Bátya62
2021. július 25. 07:21
Köszönöm az írást! Tehát ez egy szabad ország!
alphaville
2021. július 25. 01:24
Szabad keretek között? Hát Orbán nem vegzálta őket halálra?
kérdés
2021. július 24. 23:01
Szerintem a busójárás is. Azon voltál-é már?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik