Gyurcsány már kormányzati pozíciókat lebegtet

2021. május 10. 19:50
A DK-vezér már kormányzati pozíciókkal kecsegteti párttársait.

Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi DK-s polgármester a HVG-nek adott portré-interjújában a többi között a 2022-es választást követő terveiről, a DK vakcinaellenességéről, és Dobrev Klára miniszterelnökjelölt-jelöltségéről is beszélt.

Szaniszló polgármester maradna

Arra a kérdésre válaszolván, hogy mi lenne karrierjének csúcsa, Szaniszló Sándor leszögezte:

a közélet fontos szereplője szeretnék maradni.”

Mint fogalmazott: „egy város vezetőjének lenni óriási megtiszteltetés, nagyon sokan ismernek személyesen is”. Nagyon szeret polgármester lenni – tette hozzá.

Gyurcsány azonban más pozíciót szánna a városvezetőnek

Arról szólva, hogy abban az esetben is maradna-e polgármester, ha 2022-ben az ellenzék győz a választáson, Szaniszló Sándor kiemelte:

Gyurcsány Ferenccel már beszélgettem erről”.

Mint a polgármester fogalmazott, a Gyurcsány-párt vezetője „vetette fel” számára a kérdést. Mint Szaniszló felidézte: a DK elnöke szerint ugyanis

elképzelhető, hogy az országnak szüksége lesz azokra polgármesterekre, akik most ellenzékiként sikeresen vezetik a fővárosi kerületeket.”

Szaniszló hozzátette, ő azonban a polgármesteri munkájával „tökéletesen elégedett”. Mint fogalmazott: „boldog lennék, ha aktív életemet a kerület szolgálatával tölthetném”.

Eközben tovább tolja a DK az oltásellenes kampányt

A baloldali politikus kérdésre megerősítette, hogy továbbra is hisz abban, hogy csak az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinákat kellene használni. Szaniszlót végezetül Dobrev Klára indulásáról, miniszterelnök-jelöltségéről is kérdezték: szerinte az EP-képviselő „karizmatikus politikus, elszánt, határozott nő”, akit a hatalom a legerősebb ellenfelének tekint. A politikus szerint „a propaganda célja az ő esélyeinek gyengítése”.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Variáció egy témára: a győzelmet szuggerálná Fegyenc, de eközben leleplezi önmagát, amikor a tagadott-lehazudott miniszterelnöki pozíciót vindikálja magának. Minden szava, gesztusa, tette csalás, a választók lenézése. Átkozott svihák senkiházi!

Előre isznak a medve bőrére. Kész tényként veszik a győzelmüket. Jó lenne, ha pofára esnének.

Csak egy olyan dolgot állíts, ami igaz. Mert egy sincs. Bennetek egy pozitiv van, a hitetek. Kár, hogy olyanban hisztek, amit tudunk, hogy nem igaz. A kommunista internacionalizmusban.

Az a baj, hogy a ti polgármestereitek nem sikeresek, csak elkényeztettétek őket, így bármit megcsinálhatnak. Tehetik annak az ellenkezőjét, mint amivel kampányoltak.
A korrupcióra utaló jeleket, csak a fidesznél veszitek észre, magatoknál nem. Lásd Czeglédi ügyvédi megbízásai...

Az Európai Gyógyszerügynökség éppen olyan emberekből áll, mint az OGYEI.
Miért hiszel az egyiknek és miért nem a másiknak?

Ez a betegtájékoztató és nem az engedély.
Kevered a szezont a fazonnal.

Nem. A betegtájékoztatón spórolt időt az OGYEI. Az engedélyeztetési eljárás érdemi része meg lett vizsgálva.
Azt a hivatalt ekézed, amelyik az uniós belépésünk előtt is engedélyezett, hozzáértő magyar szakemberekkel, úgy, hogy ökörségekkel jössz, agyhalott!

2002-ben is jöttetek ezzel, nem unalmas még? Aztán mi történt, felállt egy államtitkárság, meghurcoltak néhány embert, véletlenül sem olyat aki számít valamit, csak pl. nevenincs kismamát, hogy aztán, évek kemény munkájával előadjátok a nagy semmit.
Mert a munka el van végezve, csak titeket lehet uszítani a végtelenül kicsinyes irigységetekkel. Mert emberileg nagy nullák vagytok, nem tesztek semmit, csak gyűlölködtök. A sikertelenségeteket másra fogjátok, pedig ti vagytok lusták és buták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés