Az Operatív Törzs ülésén kezdte a napot Orbán Viktor (Galéria)

2020. november 27. 07:40

A pénteki napot is a vírus elleni védekezéssel kezdte a magyar kormányfő.

2020. november 27. 07:40
null
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

***

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

***

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. november 27. 15:57
Arany betűkkel írják Magyarország történetét! Hajrá Magyarország Operatív Törzse! Eddig kiváló minőségű munkát végeztek!
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 27. 13:25
Hallatlan gondatlanság. A korona várhat, Soros legyőzése most a nemzetvezető elsődleges feladata!
Nori70
2020. november 27. 10:19
Hamarabb kellett volna, most már tele van az ország teszteletlen fertőzöttekkel, csak remélhetjük, hogy minket nem ér el.
Hunyadi vasökle
2020. november 27. 09:46
Szánalmas figurák, az ország tönkretevöi, a Pénzhatalmi Világdiktatúra Népirtó- és Oltásügyi Föosztálya vezetöinek, illetve a már folyamatban lévö Covid-19 nevü népámimitást/népirtás kitalálóinak az érdekeit védik. A Bill Gates terv Végrehajtó Bizottsága ülését látjuk. Soros a népellenség? Az lehet, de akkor Bill Gates micsoda? Ha ezt a kb. 19 perces videót megnézték volna a sok (közös)ülés helyett, akkor már mindjárt más lenne a véleményük. Elvettétek az életünk értelmét a semmiért. Ezek mind kamu számok, kamu PCR teszt, más halálnemektöl "kölcsönkért holtak", átcimkézett tepsik. Lásd videó: The Covid Cult Thomas E. Woods, Jr. https://brandnewtube.com/watch/the-covid-cult-thomas-e-woods-jr_f8tjYgaWThkjRCO.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik