Ha Hódmezővásárhelyet el tudta bukni a Fidesz, akkor bárhol verhető

2018. február 26. 9:22

Puzsér Róbert
Facebook
Tegnap Hódmezővásárhelyen a pénzes proliság, a fékezhetetlen mohóság és az orbáni arrogancia szenvedett vereséget.

„Tegnap, az ellenzéki Márki-Zay Péter fölényes hódmezővásárhelyi győzelmének estéjén az MR2 Petőfi Rádiót hallgattam: a kilenc órai hírekben hosszan számoltak be arról, mekkora baj van Dél-Olaszországban, ahol megduplázódott a kóbor kutyák száma – kevés az örökbefogadás, alig akad menhely, és jóformán nem zajlik ivartalanítás. Arról, hogy abban a megyei jogú városban, amely huszonnyolc éve jobboldali polgármestert választ, amely a kormánypárt legerősebb bástyája, 57:42 arányban bukik a fideszes jelölt, az adónkból szót sem ejtenek. Sem szemernyi tisztesség, sem szemernyi intellektus nem szorult beléjük, amellyel a vereségüket értelmezni tudnák. Ebben az orwelli gépezetben egyedül a valóságtagadás működik – épp, mint a Führer bunkerében: lehet, hogy az oroszok már az állatkertnél állomásoznak, de Steiner támadni fog.

Tegnap Hódmezővásárhelyen a pénzes proliság, a fékezhetetlen mohóság és az orbáni arrogancia szenvedett vereséget. A város polgárainak elegük lett a Mészárosokból, a Tiborczokból, a stadionokból, a rothadó egészségügyből és a lezüllesztett oktatásból. Tisztán és világosan üzenték meg Orbán Viktornak, hogy nem kell nekik a buzizás, nem kell nekik a sorosozás, nem kell nekik a migránsozás, nem kell nekik a goebbelsi uszítás. A gigantikus marketingköltségvetésből hergelő Habony Árpád nem uralja többé a pillanatot: a cinizmus és a korrupció kikezdte a rendszer lelki alapjait.

Bebizonyosodott, hogy az ellenzéki összefogás nem kevesebb, hanem több szavazatot jelent. Bebizonyosodott, hogy a narancsuralmat nem tizenharmadik havi nyugdíj, nem ingyen gyógyszer és nem ingyen rezsi ígéretével lehet megtörni, hanem olyan centrista jelöltekkel, akiknek a keze se nem enyves, se nem véres: a magyar szavazó sokkal kevésbé korrupt, mint azt a politikusok – magukból kiindulva – képzelik. Bebizonyosodott, hogy Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Szél Bernadett, akik csakis a saját pártjukat és a saját hatalmukat tartották fontosnak, egytől egyig hazudtak: a választóikra hivatkoztak, miközben Orbán kottájából játszottak, mert az önző érdekeik fontosabbak voltak, mint a demokrácia, a jogállam meg a Kárpát-medencében élő milliók sorsa.

Még nincs késő együttműködni: koordinált jelöltállítással a Fidesz legyőzhető. Ahol a Jobbik a legnépszerűbb ellenzéki párt, ott a teljes ellenzéknek be kell állnia a Jobbik jelöltje mögé – ahol az MSZP, a DK vagy az LMP a legnépszerűbb ellenzéki párt, ott a teljes ellenzéknek be kell állnia MSZP, a DK vagy az LMP jelöltje mögé.
Nem közös kormányzást vagy sok-sok pénzt kell ígérni az embereknek, csak annyit, hogy az új országgyűlés arányos választási rendszert alkot, meneszti a legfőbb ügyészt, majd feloszlatja magát, és új választást ír ki a megváltozott feltételekkel – ahogy annak egy jogállamban lennie kell. Van remény: ha Hódmezővásárhelyet el tudta bukni a Fidesz, akkor bárhol verhető.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te beszélsz arroganciáról??????????????

Nem Puzsér , , tegnap az emberi ész , a józanság szenvedett vereséget . És április 8-án győzni fog a józanság .

Puzsér, nem értem a logikai bukfencedet. Azt írod, hogy Karácsony, Szél, Gyurcsány, Vona mind hazudik, majd két sorral lejjebb meg azt javasolod, hogy most érkezett el igazán a velük való összefogás ideje, mindenki álljon be az általad hazugnak tartott közül legesélyesebbnek vélt mögé.

Hogy van ez? nem baj, hogy hazudnak, s a fő Orbán legyőzése, jöhetnek a hazugok?

Hódmezővásárhely azért arra is jó volt, hogy bemutassa a Jobbik visszafordíthatatlan nemzetárulását, azt, hogy a náci Vona és a tagsága között nincs semmi különbség, mindenki lefeküdt a korábban - de valójában ma is - gyűlölt zsidóknak és kommunistáknak.

Puzsér, te a buta, gyökértelen zsidókhoz tartozol, nem lehet más az, aki a náci Vonával össze képes állni, s erre agitál.

vastagon kitömött:)

Hasonlítsuk össze, mennyire tömte ki 20 év alatt Simicska barátod a főnökeidet, és mennyire Puzsért?

röviden, hogy megértsd: a magadfajta szubhumán prolikból lett elegük azoknak, akik eddig nemigen szavaztak, miközben ti mindig ott áltatok tömött sorokban, hol konzervért, hol Erzsébet-utiért, illetve a legsúlyosabban demens elvtársaitok szimpla küldetéstudatból, miután elolvasták az iránymutatást a Riposztban.

Esetleg a címed megadod az első migráns transzport számára, jó tudni, hogy van aki tárt karokkal fogadja Őket, aki fel kívánja emelni Afrika millióit a maga életszínvonalára.

Az MSZP-SZDSZ kormányzás alatt biztosan összeloptál annyit, hogy neked nem okoz majd fejtörést, ha nem kapsz nyugdíjat, fizetésemelést, mert az kell a migránsok integrálására. Nézd meg, hogy mindez mit visz el a német költségvetésből.

A buta demagógiáddal meg ne járasd le Magadat, nincs egy értelmes gondolatod sem.

Esetleg a címed megadod az első migráns transzport számára, jó tudni, hogy van aki tárt karokkal fogadja Őket, aki fel kívánja emelni Afrika millióit a maga életszínvonalára.

Az MSZP-SZDSZ kormányzás alatt biztosan összeloptál annyit, hogy neked nem okoz majd fejtörést, ha nem kapsz nyugdíjat, fizetésemelést, mert az kell a migránsok integrálására. Nézd meg, hogy mindez mit visz el a német költségvetésből.

A buta demagógiáddal meg ne járasd le Magadat, nincs egy értelmes gondolatod sem.

:) Dolgozz, csak, békepapocska. A kollégád a templomban okádott, de még ez sem volt elég. Össze kell kapnotok magatokat.
Habonyárpit kellett volna elhívni a misére, ő duma helyett kirugdosta volna onnan Márki-Zay-t a hét gyerekével együtt, amolyan fideszkeresztény módra.

Szóval Hódmezővásárhelynek lett egy Ámérikát is megjárt porszívóügynök polgármestere.........gratula.

http://www.delmagyar.hu/hodmez..

Bravó Puzsér!
Migránsozás: 2016-ban 18000 ember állt a kormány mellett migráns ügyben.
Most nem erről volt szó. A P.R által álmodott arányos választási rendszer bevezethető kétharmaddal. Utána milyen koalíció lesz.
Magyarországon a fő szempont a hazudozás és az irigység, ebből igazán "konstruktív" kormány lesz.
Nem baj, a gazadsági összeomlásban segít az IMF.
Márki-Zay győzelem hazugságban és uszításban fogant.
Diktatúráról beszélni, amikor ő elindulhatott és kandeláberekkel fenyegetni, ami tulajdonképen még bűncselekmény is lehetne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés