Sky News: Zsidó gyermekintézmények ellen tervez támadást Törökországban az Iszlám Állam

2016. március 29. 10:24
Törökországi zsidó gyermekintézményeket támadna meg az Iszlám Állam a következő napokban a Sky News brit hírtelevízió értesülése szerint. A küszöbönálló merényletek legvalószínűbb célpontja egy isztambuli zsinagóga. A Sky News nagyon biztos a dolgában, hírszerzési forrásokra hivatkozik.

A Sky News brit hírtelevízió forrásai szerint törökországi zsidó gyermekintézmények – óvodák, iskolák, ifjúsági központok – ellen tervez merényletet az Iszlám Állam.

A televíziós társaság által kedden idézett hírszerzési illetékesek szerint a dzsihadista terrorszervezet Törökországban elfogott hat operatív tagja számolt be a „küszöbönálló” támadás terveiről. Az előrehaladott előkészítési szakaszban járó tervek szerint a merénylet legvalószínűbb célpontja egy isztambuli zsinagóga, amely mellett egy zsidó iskola és közösségi központ is működik.

A Sky News egyik hírszerzési forrása szerint a török hatóságok „rendkívüli biztonsági intézkedéseket” tettek a jelenleg érvényben lévő magas készültségi szinten túl is, és „a nap 24 órájában” folyik a „rejtett terrorellenes intézkedések” életbe léptetése.

A forrás szerint a támadási terv „több mint hiteles fenyegetést jelent. Aktív előkészületről van szó.” Az idézett hírszerzési illetékes szerint a hatóságok nem tudják, hogy az Iszlám Állam mikor tervezi a támadás végrehajtását, de „lehet, hogy 24 órán belül, vagy néhány nap múlva”.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az idézett hírszerzési illetékes szerint a hatóságok nem tudják, hogy az Iszlám Állam mikor tervezi a támadás végrehajtását, de „lehet, hogy 24 órán belül, vagy néhány nap múlva”."

Ha mindent tudnak, akkor mi is van??

Drámai az az értetlenség, ahogyan az európai zsidóság a migrációhoz, Európa iszlamizációjához viszonyul. Több mint drámai, már bűn.

Az európai politikai-kulturális-gazdasági zsidó elit elvesztette józan ítélőképességét, önként hajtja a zsidóságot az iszlám vágóhídra.

A szemünk előtt gyilkolják az ártatlan zsidó és nem zsidó embereket, Európa alatt ott ketyeg az iszlám bomba, s ebben a vészterhes időben az európai zsidóság hallgat, magára húzza a PC beszéd takaróját. Miközben elvágják a nyakát.

Az európai ballib zsidóság a valós ellenség, a gyilkos, hódító, agresszív iszlám helyett, szétveri az európai társadalmak utolsó kötőszöveteit, egészséges reakcióit. Így csinálnak a hazai zsoldosok nácit Orbánból, az igazságot kimondó francia szocialista miniszterből, Kannerből intoleráns stigmatizálót.

Mennyi ártatlan zsidó embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy a mai európai vezető elit eltakarodjon?

Ilyen mikor a kigyo a farkaba harap.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés