Együtt: Elfogadhatatlan, hogy Orbán összefüggésbe hozza a bevándorlást a terrorizmussal

2015. november 16. 16:00
A miniszterelnöknek most lett volna lehetősége korrigálni bevándorlásellenes politikáját, ő azonban továbbra is szabotálja az összeurópai megoldást – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Szigetvári Viktor. A pártelnök kijelentette: Az Együtt nem fogja megszavazni az kvótarendszer megtámadásáról szóló javaslatot.

Az Együtt szerint elfogadhatatlan, hogy Orbán Viktor bármilyen módon is összefüggésbe hozza a bevándorlás jelentette kihívásokat a terrorizmussal – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Szigetvári Viktor.

A párt elnöke szerint a miniszterelnöknek most lett volna lehetősége korrigálni korábbi bevándorlásellenes politikáján, hogy ezáltal támogassa, ne szabotálja a közös európai megoldást.

Az Együtt felszólítja a kormányt és a Fideszt, hogy helyezze hatályon kívül a szeptemberben életbe lépett és a nemzetközi jogot „minden szempontból megsértő, emberiesség ellenes” menekültügyi szabályokat – mondta a politikus, aki szerint a kerítés tévút.

Nem szavazzák meg a kvótarendszer elutasítását

Szigetvári Viktor kijelentette: az Együtt független képviselőként dolgozó két politikusa az Országgyűlésben nem fogja megszavazni az uniós kvótarendszer megtámadásáról szóló javaslatot. Szerintük az összeurópai megoldás a kötelező kvóta mellett egy új kitoloncolási politika és egy új dublini egyezmény megteremtése lenne. Az Együtt továbbra is támogatják a terrorizmus és az Iszlám Állam elleni harcot – tette hozzá a pártelnök.

Szelényi Zsuzsanna képviselő szerint Európa egy határvonalhoz érkezett; a tét az, hogy Európa képes-e megfelelni egy nemzetközi kihívásnak vagy széthullik a nemzetállamok közösségére, ami alkalmatlan arra, hogy megvédje az egyes országokat.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én már rég elfogadtam. Megváltoztathatatlan tény, hogy az Együtt hülye. Sőt külön-külön is azok.

Először azt hitték, hogy azzal átanak Orbánnak, ha azt terjesztik, jogy MO - on keresztül jött az egyik terrorista, de rájöttek, hogy Orbánt és a kerítést igazolják az esemènyek. Új parancs érkezett a globális média hálózathoz. Azt kell ismételni, hogy nincs összefüggés a terroristák és a bevándorlók között. Ez már annyira a calóság látványos lehazudása, hogy az EUs állampolgár nem hisz nekik. Még nem küldte el őket hidegebb égtájakra, tehát azt hiszik, hogy a média hadművelet sikeres volt. Elszigetlen feed back nélkül csinálják a fiúk. Nem baj.

Mindenki nyugodjon le. Ez csak a szokásos vetélkedő a baloldali törmelékpártok közt.

Nemsokára lesz itt Béndek, meg Bokros, meg különféle levitézlet ex-SZDSZ-es is, Papp Réka Kinga, TASZ, Migraid, és a többi, aki sietve védik majd be a bevándorlókat. Mert ugye az nem lehet, hogy a "bevándorlási jog" csorbát szenvedjen.

Azért a halottak vére égre kiált, te mocsok szigethalmi!

Nem "összefüggésbe hozza".
Az összefüggés ugyanis adott és nyilvánvaló. OV csak rámutat erre az összefüggésre. (Hogy erre még mindig szükség van, azt Szigetvári ostoba reakciója jól jelzi...)

Mi van? A mandi a szervere megzavarodott?
Az giszi, hogy az Együtt duplázást érdemel?

Vagyis, mert ez olyan k**ra nagyon alkalmas most...

Furcsa, hogy Breiviket nem igen emlegettétek, amikor a magyar borosgazda 7 évet kapott a múlt héten...

Emellett az érvelés teljesen téves: Breivik nem terrorista, nem is volt az soha, hanem egy elmebeteg barom. Nem vallási fanatizmusból ölt, nem volt célja vele.
Úgyhogy akár le is lehetne róla szállni ebben a kérdésben. Így is döbbenetes, hogy 20 év múlva szabadon fog flangálni.

vakhangya próbál rávilágítani, hogy miért nem jó fanatizálható idegeneket engedni Európába, vagy bármely államába, számolatlanul és kontroll nélkül.
Nem értem, hogy miért vitatkoztok vele, tisztán látszik, hogy ez a célja...

Fogd már fel, hogy a tömeggyilkolás _NEM_ terrorizmus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés