Börtönnel büntetné a homoszexualitás „népszerűsítését” a Jobbik

2012. április 11. 14:57
A párt a „közerkölcsöt” és a „fiatal generációk egészséges gondolkodását” védené javaslatával, amely betiltaná, és több év letöltendő börtönbüntetéssel büntetné a „szexuális devianciák” népszerűsítését.

A „közerkölcs és a fiatal generációk egészséges gondolkodásának védelmében” nyújtott be törvénymódosítást a Jobbik a „szexuális devianciák” népszerűsítésének betiltására és büntetésére – mondta el Mirkóczki Ádám, a javaslat megfogalmazója, a párt szóvivője. Az ellenzéki politikus ismertette: a javaslat több törvényt módosítana, így a büntető törvénykönyvet, a szabálysértési törvényt, a médiatörvényt, a reklámtörvényt is.

Az egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról” szóló javaslat szerint többek között tilos lenne olyan reklámokat és műsorokat közzétenni, amelyek „társadalmilag elfogadott, követendő példaként” mutatják be a felsorolt magatartásformákat. Emellett a Jobbik három év letöltendő börtönnel büntetné azt, „aki más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolatot (fajtalanság) illetve egyéb más szexuális magatartászavart nagy nyilvánosság előtt népszerűsít”, öt évvel, aki ezt a cselekményt kiskorúval szemben és nyolc évvel, aki „nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló” kiskorúval szemben követi el.

Mirkóczki hangsúlyozta: a Jobbik álláspontja szerint a „szexuális szokások kizárólag az alanyra és a hálószobára tartoznak”, mivel azonban a „fenti devianciákat” propagálni nem tilos, ezért az emberek „lassan már nem tesznek különbséget a normalitás és a deviancia között”. Úgy fogalmazott: ezeknek a magatartásoknak a reklámozását „minden normális ember úgy ítéli meg, hogy a jövő generációja pszichés fejlődését kifejezetten negatív értelemben befolyásolják”. Hangsúlyozta: a Jobbik nem akarja karanténba zárni a homoszexuálisokat vagy a transzvesztitákat, hanem azt akarják elérni, hogy társadalmi szinten ne lehessen ezeket a magatartásokat példaként állítani fiatalok elé. Az ellenzéki párt reméli, hogy a többi párt is úgy véli: a téma és a javaslat arra legalább alkalmas, hogy az Országgyűlés azt megvitassa, mert ma már „nem lehet elmenni a kérdés mellett”.

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" a Jobbik nem akarja karanténba zárni a homoszexuálisokat vagy a transzvesztitákat, hanem azt akarják elérni, hogy társadalmi szinten ne lehessen ezeket a magatartásokat példaként állítani fiatalok elé."

ezzel egyetertek.
Az is oke hogy ne tartsanak eloadasokat a kisgyerekeknek azzal, hogy teljesen normalis dolog az, ha ket apukaja van valakinek, vagy eppen hogy nem az a termeszetes ha a masik nemu emberhez vonzodnak majd kesobb.
Amugy sem eleg erettek meg a gyerekek a nemiseg felfogasara, de azert az apa es anya szerepet megertik.

ugyanakkor, az a kerdes mi szamit nepszerusitesnek?
mert ha valaki azt mondja az embereknek hogy Figyelj, vannak emberek akik a sajat nemukhoz vonzodnak. Ez van, kialakult, nem tudsz rajta valtoztatni. Ezert meg ne utald magad, nem vagy egy csodtomeg, ne legy ongyilkos, vannak szervezetek akik ezzel foglalkoznak, nem vagy egyedul, vannak masok is, jo eselyed van hogy megtalalod a parodat, es a korulmenyekhez kepest teljes erteku eletet elj. Lehetsz igy is boldog ember.

Nos ezert eros marhasag lenne bortonbe zarni valakit.

Es azert sem kene ha valaki azt talalja mondani hogy attol hogy XY sajat nemehez vonzodik, meg lehet egy egyebkent teljesen jo ember, tarsadalomra nezve hasznos, muvesz, feltalalo tudomisen.

Azokra meg akik kozutakat foglalnak, nyilvanosan vonaglanak, meg az utcara viszik a haloszobaba valo szemelyes dolgaikat, azokra nem kell kulon torveny, alkalmazzak a meglevoeket - kozszemeremsertes, kozbotranyokozas, de azt kemenyen.

A jobbiknak kár volt beleszaladnia ebbe a pofonba. Vannak folyamatok, trendek amiket nem lehet ilyen módon befolyásolni.

Legalább megérte moziban megnézni a filmet?

Ajánlom, mindenki nézze meg:

http://indavideo.hu/video/Sout..

Elgondolkodtató. Az utolsó 4 percet mindenképp érdemes megnézni.

Viszed majd az unokákat a felvonulásra?

Valóban van.
Például elmehetnél a családdal Erdélybe egy hétvégére...:D

Ez annak a kívül vörös belül náci, exbesúgó next-nek ment.

végül is ez a legfontosabb most :D zsir...komoly párt lett ez is...leves

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés