Több ezer fiatal segíti az árvíz elleni védekezést

2024. szeptember 17. 21:31

Megmozdult az ország.

2024. szeptember 17. 21:31
null

Nyitókép: Nyitókép: Alex Halada / AFP

Hankó Balázs beszél arról közösségi oldalán, hogy az árvíz elleni védekezésben a fiatalok is kiveszik részüket, elmondása szerint több ezren segítenek a gátakon. Hangsúlyozta, hogy ez az 50 órás közösségi szolgálat részévé válik, a résztvevők önkéntes krediteket fognak kapni. Hankó hangsúlyozta: minden fiatal segítségére szükség van. 

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2024. szeptember 18. 07:18
Elfogyott a mondanivaló, elfogyott az osztható pénz, elfogyott a gátlás maradéka. A magyarokban meg elfogyott a türelem. Magyar Péter kritikái pedig úgy dolgoznak/érnek a társadalomban, beleértve a vidéki társadalmat is, mint kovász a kenyértésztában. Lassan, de biztosan. Megnyertük az EP választást, mert szétfújtuk a Fidesz EP álmait, mint a lepkefingot. Átvette Magyar a narratívaképzést. És orrba rúgta most másodszor is a propaganda köztévéjét. MP ezt ma már megteheti. A köztévé pedig megérdemli. Az árvízi helyzetben pedig … pfff. Egyik a gáton volt amikor kellett, a másik a Flex Gym-ben. A hadsereg kapcsán még mindig nem tudja senki, hány katona van és hol. Egy biztos. Több iskolás vesz részt a védekezésben, mint ahány katona. Orbán Viktor utolsó miniszterelnöki ciklusát látjuk.
herden100
2024. szeptember 18. 00:23
2013-ban NÉMETORSZÁGI ÁRRADÁSOKBAN VOLTAK HALOTTAK MAGYARORSZÁGON SENKI NEM HALT MEG. TEHÁT: Mi Atyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/cikkek SZERINTEM.
SzaboGeza
2024. szeptember 17. 22:33
Köszönet nekik, bele lesz számítva a kötelezőbe. De nem is tudják milyen sokat tettek!!!.)
viator-11
2024. szeptember 17. 22:02 Szerkesztve
Az én fiam ott van, volt. És nem fotózkodni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!