„Nem nyugszik a köztévé” – megvillant a független és objektív 444, amiért újra meghívta az M1 Magyar Pétert egy vitaműsorba

2024. szeptember 18. 19:02

Korábban Magyar Péter epekedett volna egy köztévés vitáért, most azonban nem akar bemenni.

2024. szeptember 18. 19:02

Nyitókép: Facebook

Több ízben beszámoltunk már Magyar Péter és a Közmédia között kialakult helyzetről: bár a TISZA Párt elnöke korábban azzal haknizott, hogy őt bezzeg nem hívják el vitázni, pláne nem a Köztévébe, most mégis meglett volna rá az alkalma. Az újdonsült EP-képviselőt a 48 perc című vitaműsorba invitálták, hogy hazánk ügyeiről vitázzon Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával. Magyar Péter azonban nem élt a lehetőséggel Orbán Balázsnak címezve Facebook-oldalán azt írta, hogy az árvízhelyzetre való tekintettel, nem megy el a vitára. 

Ilyenkor nem a propaganda adótokon kell okoskodni, hanem meg kell fogni a lapátnyél (és a munka) végét”

– írta Magyar a Facebookon. 

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Balázs a közösségi oldalán úgy reagált erre a hírre, hogy Magyar Péter „angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól”.

 Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás”

– tette hozzá a miniszterelnök politikai igazgatója. 

A köztévé azonban újra meghívta Magyar Pétert a vitaműsorba, meg is jelölte, hogy a vitát tartsák meg október 3-án, csütörtökön. A TISZA Pártnak ez sem volt jó, mert a Telexnek azt írták, akkor sem megy el majd Magyar vitázni, mivel „Magyarnak amúgy sem a Fideszben és a kormányban érdemi pozícióval nem rendelkező Orbán Balázzsal van dolga”.

A hírt megírta a független-objektív 444.hu is, amelynek sikerült a következő címet adnia: 

Nem nyugszik a köztévé, új időpontot találtak Orbán Balázs és Magyar Péter vitájára

A címet olvasva az embernek csak a klasszikus nyuszika és a sapka vicc jut eszébe. 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:41
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­e­­l­d­­ ­a­­­ ­­s­­­z­­­e­x­i­­ ­­p­­u­n­­c­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
kuzmics
2024. szeptember 19. 14:54
"A címet olvasva az embernek csak a klasszikus nyuszika és a sapka vicc jut eszébe." Ami nekem eszembe jut, az nem tűri a nyomdafestéket.
Reszelő Aladár
2024. szeptember 19. 07:30
Minden héten meg kell hívni és nyomás alá kell helyezni. Az MTVA pedig indíthat egy számlálót, hogy hányszor nem ment el. Egyszer csak majd a sajátjai is hiányolni fogják.
Jose
2024. szeptember 19. 06:57
Peti egy nyomoronc, a 444 meg a párja. Oda csak úgy vesznek fel "újságírónak", ha bizonyítod, hogy garantáltan nem értesz semmihez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!