Magyar Péter a III/III-as ügynökökről: Lehallgattak családokat, akár férj a feleséget (VIDEÓ)

2024. szeptember 23. 08:08

Tort ül a kognitív disszonancia Magyar Péter fölött.

2024. szeptember 23. 08:08
null

Nyitókép: Facebook

Mint tudjuk, Magyar Péter titokban felvételt készített feleségéről, Varga Judit volt igazságügyi miniszterről, amely felvétellel aztán hosszan haknizott a nyilvánosság előtt, lelkiismeret-furdalás és a legalapvetőbb emberi normák betartása nélkül. Most olyat mondott a Tisza Párt elnöke, amit nem kommentálunk, mert fölösleges.

„A III/III-as ügynökök voltak azok, akik besúgók voltak a belső elhárításnál, lehallgattak családokat, akár férj a feleséget...” 

– mondta Magyar Péter.

Mutatjuk a videót:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 488 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. szeptember 23. 14:50
EZT HONT találta, DE ÉRDEMES elolvasni, a SURMÓ nyilatkozatát az ORBÁN-KORMÁNYRÓL, 2021-ből!
gyaloggos
2024. szeptember 23. 14:48
2021 novemberében: - Azt látom, hogy soha ilyen jó nem volt fiatalnak lenni Magyarországon, talán az Európai Unióban sem… Soha ilyen sokfajta és magas ösztöndíj nem állt a diákok rendelkezésére Magyarországon, mint jelenleg. Soha ilyen széles spektrumú és kedvező feltételű diákhitelezés nem támogatta a fiatalok továbbtanulását, mint a jelenlegi rendszer. Magyarországon soha ilyen széles családi és adókedvezménnyel nem támogatták a fiatalok munkába állását, otthonteremtését és családalapítását, mint jelenleg. A statisztikákból azt látjuk, hogy megindult a hazavándorlás: az emelkedő fizetések, az egyre jobb körülmények, a családtámogatások arra sarkallják a fiatalokat, hogy hazajöjjenek. - Magyarországon megvalósult egy átfogó oktatásfinanszírozási modell, ami talán Európa-szerte is egyedülálló. - Ilyen családtámogatásokkal egybekötött, jól működő rendszert sehol máshol nem találunk.
gyaloggos
2024. szeptember 23. 14:42
Simplyred! HÁT bizony a SURMÓ nagyapja irányában ERŐSS a gyanú, hogy köze volt ama hírhedt osztályokhoz! AMINT már írtam, MEZEI, tisztességes polgár nem tölthette be AZOKAT az állásokat!
SimplyRed
2024. szeptember 23. 14:39
Biztos a nagypapa mesélt erről. Nem is jelentett dilemmát aztán ezt a saját családjával megtenni. Skywalker mesélj már nekünk ki is volt a ti messiásotok nagyapja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!