Meglopták a cigány vendéglőst

2024. augusztus 13. 12:59

Sikerült az ország legnépszerűbb cigány vendéglősének visszaszerezni tulajdonát.

2024. augusztus 13. 12:59
null

Nyitókép: Beol

Nagy veszteség érte Ásós Gézát, ugyanis a BEOL beszámolója szerint a múlt héten néhány napra ellopták az ország első cigányvendéglője, a Kira vendéglő vezetőjének Facebook-profilját. Mint a lap írja, a vendéglátósnak csak nagy nehézségek árán, egy kiváló szakember segítségével tudta visszaszerezni profilját, ami szavai szerint számára nagyon fontos és nagy megkönnyebbülést is jelent.

„Ártatlan helyzetnek indult az egész, egy ismerősömtől, egy valódi ismerősömtől kaptam egy Messenger üzenetet, hogy egy szavazáson voksoljak rá. Küldött egy linket, rákattintottam, kaptam egy kódot, majd mivel éppen dolgoztam, azt továbbküldtem, és azután már nem tudtam belépni sem a Facebookra, sem a Messengerre. 

Nekem ezek a közösségi felületek kiemelten fontosak, közel 30 ezer követőm, 5 ezer ismerősöm van, a Messengeren sokakkal tartom a kapcsolatot”

– mesélte Ásós Géza. 

A békési vendéglős végül egy dobozi informatikust talált, akinek négy napjába tellett, mire visszaszerezte Ásós proflját. 

Nagyon hálás vagyok neki, ezután pedig megfelelően megvédtük a fiókot. Mindenkit arra kérek, ne nagyon vegyen részt ilyen szavazásokon, ne küldjenek kódot”

– figyelmeztette követőit a vendéglős. 

Ezt is ajánljuk a témában

„A siránkozás nem teremt értéket” – Ásós Géza cigány vendéglős a Mandinernek

„A munkában hiszek, és ezt megbecsülik egyre többen” – vallja Ásós Géza békési cigány vendéglős. A helyben az Év emberének választott, ám díját helyi gyermekmentőknek felajánló vendéglőssel a roma gasztronómiáról, a nehéz időkben is töretlen vállalkozó kedvről, és a cigány társadalom fejlődési lehetőségeiről beszélgettünk. Roma Példaképek sorozatunk újabb portréinterjúja!

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizseslecso07
2024. augusztus 14. 12:54
Francokat. A tettesek lehet hogy ott se voltak.
Bunyevac1964
2024. augusztus 13. 22:55
Elvitték beszerzési áron !
v4nmeeg1p3psid
2024. augusztus 13. 16:13
Családban marad.
rasdi1
2024. augusztus 13. 14:41
"...ami szavai szerint számára ez nagyon fontos és nagy megkönnyebbülést is jelent." Az "ez" felesleges, és zavaró a mondatban. Szerkesztett cikk, nem komment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!