Így szórakozott Magyar Péter a Szigeten: külön asztal és jégbe hűtött pezsgő a VIP-részlegben

2024. augusztus 11. 15:58

A Tisza Párt elnöke azóta sem számolt be arról, milyen jól érezte magát a különleges vendégeknek fenntartott teraszon.

2024. augusztus 11. 15:58

Fotó: Hegedűs Róbert/MTI

Ahogy a Metropol cikke kapcsán mi is megírtuk, Magyar Péter és barátai csütörtökön a Sziget Fesztivál VIP részlegében múlatták az időt. Bár a Tisza Párt elnöke erről elfelejtett posztolni, a 24.hu fotósorozata lebuktatta.

Ahogy a lap is rámutat, az ellenzéki politikus megadta a módját az estének, a róla megjelent kép szerint jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. Magyar persze azóta sem számolt be arról, hogy milyen jól szórakozott a Szigeten, hiszen kínosan ügyel arra, hogy tivornyázásairól ne jelenjen meg Facebook-oldalán semmi. 

Az ügy azért is kínos, mert a Tisza Párt elnöke a júniusi labdarúgó Európa-bajnokság idején még azzal élcelődött, hogy 

amíg mások a VIP szektorokból nézik a meccseket, ő a hétköznapi szurkolókkal drukkol a válogatott sikeréért.

A fesztiválon egyébként a csütörtöki napra egy VIP-jegy 77 500 forintnál kezdődött, így Magyar legalább ennyit fizetett, hogy a Sziget exkluzív, a Porsche által „prezentált” VIP-szektorában töltse az estét barátaival.

A lap felidézi, hogy a bulizást kedvelő, június végén egy súlyos diszkóbotrányba keveredő Magyar legutóbb a budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP-klubjában, a LOCK-ban tartott zárt körű partit, de ezen is csak azok vehettek részt, akik regisztráltak, és megfizették a „támogatói díjat". A Metropol információ szerint a luxus szórakozóhelynek alvilági kötődései vannak. 

A klub különleges hírnevét még akkor szerezte, amikor a jól ismert Vizoviczki László volt a tulajdonosa, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság.

 

Összesen 316 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiababa1
2024. augusztus 14. 13:32
Tyű, Isten óvjon,hogy ez a kis gyökér hatalat kapjon! Amilyen sznob kis buzzancs,belőle lenne a "Magyar" Kim Dzsongung.
Reszelő Aladár
2024. augusztus 14. 11:10
Hosszú még az út, amíg MP szektatagjai rájönnek, hogy választottjuk egy arrogáns, kivagyi és pökhendi belbudai ficsúr. Mondanivalójában pedig egy Orbán Viktor epigon. És ők ezért gyűlölik a NER-t és pont mi miattuk lettek ellenzékiek.
Valodi
2024. augusztus 13. 00:34
coyote-0 12:52 "A Szigeten is összefosta a gatyáját?" - höhöhö ... korábbi ügy lehet az: "(Apám)... hihetetlenül megvert, emlékszem, de nagyon ...belém is rúgott néhányszor ... az erősebb győzött!" …Ahonnan én jöttem, annak a miliőnek nincsen semmi fajta speciális kulturális tradíciója. Egy ilyen alkalmazotti réteg… A parasztsághoz sincsen igazából semmi köze apáméknak… A paraszti kultúráról már régen nem volt szó a faluban. A munkáskultúra semmi nem volt. A polgári kultúra elő sem jön. Én egy ilyen kultúrálatlanságból jöttem… (Orbán Viktor 1989) ttp://film.indavideo.hu/video/f_mi_leszel_ha_nagy_leszel?s=0 (tegyél elé egy h-t!)
SandorL
2024. augusztus 12. 16:08
Nos, megy az adok-kapok a közéletben /tv-k, radio-k, újságok, internet, stb/ , de valaki megtudja mondani, hogy hogyan változott a külföldről küldött es irányított ember es partjának a szamai-nepszerusege-szavazati aranyai, meg mit bánom én adatai az elmúlt fel évben? Közvélemény kutatók hajra! Személyeskedésen túl: mennyi kárt okozott ez az egész az országnak? Kiiktatni nem lehet. Nem lehet?....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!