Újabb sokkoló videó az Árpád hídi tragédiáról: a felvétel másodpercekkel az ütközés után készülhetett

2024. július 07. 18:13

Az Árpád hídon hárman vesztették életüket szerda este, miután egy bedrogozott 43 éves férfi forgalommal szemben száguldott egy lopott taxival és balesetet okozott.

2024. július 07. 18:13
null

Nyitókép: Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Nem igaz, hogy senki sem próbált segíteni az Árpád hídi tragédia túlélőinek – ezt állítja egy szemtanú az RTL Híradójának, aki maga is megállt, és nyugtatni próbálta a sérülteket. 

Az Árpád hídi baleset helyszínéről még egy újabb felvétel került elő, néhány másodperccel az ütközés után készült. Egy másik videó pedig nem sokkal a tragédia előtt rögzített pillanatokat mutatja, amikor a balesetet okozó taxi száguld a forgalommal szemben. 

***
 

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2024. július 07. 23:48
VISSZA A TAVALYI KOMMENTFALAT (ott nem volt Kitty...)!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!
Swansea2688
2024. július 07. 23:07
Valamit csináljatok már ezzel a tetves Kittyvel, mert ez már mindennek a teteje, hogy 36 hozzászólás háromnegyede az övé!! Teljesen leégetitek magatokat!
2024. július 07. 19:00 Szerkesztve
Árpád hídon a belső sávban 70-es táblánál biztos hogy nem ötvennel ment a Suzuki, amúgy a fedélzeti kamera felvételén nem sokkal az eset mögött épp egy villogó mentő is érkezett..
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. július 07. 18:50
az ember két gondolat között őrlődik - vajon jó, hogy meghalt ez az rohadék, mert általában az ilyen mocsok férgek életben maradnak - vagy túl könnyű halála volt, mert minimum kerékbe kellett volna törni vagy csíkokban lenyúzni róla a bőrt és besózni vagy elevenen elégetni, de talán mégis jobb, hogy megdöglött, mert a rohadt érzékenyített tetves magyar bírók talán 2 évre ítélték volna gondatlanságból elkövetett emberölésért - én mindenesetre eljátszadoztam volna vele - de a családja és rokonai még szabad prédák
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!