Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Váratlanul kihívót kapott Fekete-Győr András

2024. június 24. 14:36

„Szükség van itthon egy liberális pártra, szükség van egy erős Momentumra” – fogalmazta meg a frissen bejelentkezett elnökaspiráns.

2024. június 24. 14:36

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

Tompos Márton közösségi oldalán jelentette be, hogy indul a Momentum elnöki tisztségéért. Mint fogalmazott, „nyolc év momentumozás, XYZ vlog, szóvivőség, előválasztási jelöltség, korrupcióvadász munkacsoport, országgyűlési képviselőség, majd végül alelnökség, – és rengeteg kedves személyes megkeresés – után megpályázom az elnöki tisztséget”

Három ígéretet tett

Majd arról írt, hogy három dolgot ígér. Elárulta, hogy okult a lengyel modellből, mely véleménye szerint megmutatta, hogy „a szövetségpolitikát hogyan kell csinálni: a teljes összeborulás hiteltelen, ha egymással acsarkodó szereplők alkotják, de a hiteles szereplőkkel elengedhetetlen a koordináció. Ezeket a bizonyos »hiteles szereplőket« pedig – ha megkapom a bizalmat – 

meg fogom keresni egy együttműködési ajánlattal”. 

Tompos ezután kitért arra, hogy „szolgáltatópártot fogunk építeni”. Itt megjegyezte, hogy bár sokan beszélnek a vidéki kultúra leépüléséről, de beszélgető- vagy moziesteket nem raknak össze. „A török ellenzéknek, akik hasonló cipőben jártak, bejött, nekünk is meg kell próbálni” – hozta példaként.

Végül pedig arra tért ki, hogy tanulnak a hibákból és a sikerekből.

„Le kell váltani a NER-t!”

Tompos Márton bejegyzését azzal zárta, „szükség van itthon egy liberális pártra, szükség van egy erős Momentumra, és le kell váltani a NER-t. Ezek azonban csak eszközök – 

a cél egy békés és nyugodt Magyarország.

 Én ezért csinálom” – húzta alá.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg: 

„Drámai mélypont” után újrázna Fekete-Győr András

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Momentum csúfos veresége után Donáth Anna bejelentette lemondását a párt elnöki tisztségéről. Még jóformán meg sem száradt a tinta Donáth lemondó nyilatkozatán, Fekete-Győr András közösségi oldalán bejelentette: a párt soron következő tisztújításán – amely július elején várható – elindul az elnöki tisztségért.

A politikus hangsúlyozta, „teszem ezt azért, mert a tegnapi választási eredmény fényében a Momentumban változás kell, ha a párt ismét sikeres szeretne lenni. 

A választási eredmény ugyanis összességében drámai mélypontja a Momentum történetének”.

„A Momentum jelenlegi elnökségének tagjai minden bizonnyal levonják majd a következtetést a mostani eredményekből. Innentől mindenkinek a jövővel kell foglalkoznia” – írta az elnöki székért újrázó Fekete-Győr. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:29
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­­k­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­s­z­e­­x­­i­­ ­­p­u­­n­­­c­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
blondibarbi
2024. július 01. 18:12
Mit tudtok ti a liberalizmusról...? Megmondom: SEMMIT ! Semmit, mert amit ti műveltek, az nem liberalizmus, sokkal inkább hazaárulás !
kbs-real
2024. június 30. 20:15
Gigászok harca.
gyaloggos
2024. június 25. 13:50
BANGYI! A GEOTERMIKUS energia is ATOMENERGIA LIBERÁLISAN? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!