Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Összeállt a csapat Orbán legyőzésére, kezdhetünk félni?

2024. május 29. 08:32

Nem eszik olyan forrón a kását!

2024. május 29. 08:32
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Odd ANDERSEN / AFP

„Dobrevtől az elmúlt időszakban láttunk és hallottunk már cifra dolgokat. A DK árnyék-miniszterelnöke elmondta többek azt a blődséget, hogy Orbán Viktor veresége (?) esetén előre hozott országgyűlési választást fognak elérni. Ez nem volt más, mint a saját szavazóinak a lenézése, hiszen az köztudott, a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel, így veszíteni sem tud. Tehát oltári nagy kamu az egész. obrev Klára és a DK nagy hajrába kezdett. 

Elég nagy lehet most a futkosás Gyurcsányéknál, nem állhat valami fényesen a kampányuk. Dobrev a hajánál fogva előrángatott egy mondvacsinált ügyet a köztársasági elnökről, ami láthatóan nem érte el a közvélemény ingerküszöbét. A Sándor-palota egyértelmű válaszából pedig az is kiderült, hogy jogi lépések várhatóak a hamis vád ügyében és a Magyar Ügyvédi Kamara is kiállt Sulyok Tamás mellett. Nem csoda ez a kapkodás, hiszen kudarcnak tűnik a DK minden megmozdulása, üzenete.

Dobrevtől az elmúlt időszakban láttunk és hallottunk már cifra dolgokat. A DK árnyék-miniszterelnöke elmondta többek azt a blődséget, hogy Orbán Viktor veresége (?) esetén előre hozott országgyűlési választást fognak elérni. Ez nem volt más, mint a saját szavazóinak a lenézése, hiszen az köztudott, a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel, így veszíteni sem tud. Tehát oltári nagy kamu az egész. ”

***

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. május 29. 17:19
Lalii, te hülye vagy! 🇭🇺😁🇭🇺😁🇭🇺😁🇭🇺
Lajoss
2024. május 29. 17:12
A Magyar Péter fogja elzavarni ezt a hazaáruló,tolvaj bandát. Június 8. Hősök tere…😊🇭🇺😁🇭🇺😁🇭🇺😁🇭🇺
nyugalom
2024. május 29. 13:26
Dobreva, vadai, no és kálmánolga! Ágika? Tüttő? Remek öreglanyok gyülekezete! Özvegy pufajkasok tamogatói
voltospultos-2
2024. május 29. 12:18
Haggyadmá' ! MP akkorát fog menni, hogy kitör a forradalom, Gazsi fogja a pecabotot, Sári a porszívócsövet és mennek Bastille-t ostromolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!