Micsoda csoda! A tiszás EP-képviselő szerint az árvíz elleni védekezést Magyarországon Magyar Péter irányítja

2024. szeptember 18. 21:51

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén legalábbis ezt állította.

2024. szeptember 18. 21:51
null

Nyitókép: Facebook

Megdöbbentő felszólalást hallhattunk az Európai Parlamentben. Az eddig kevésbé ismert tiszás képviselő, Gerzsenyi Gabriella a közösségi oldalán tette közzé a beszédét. 

Ma a magyar elnökségről szóló elmaradt vita, így a klímaváltozás okozta extrém időjárási eseményekről volt szó. Ahogy a képviselőasszony mondta:

Mindeközben a közös felelősségérzet ritka szép megnyilvánulásaként Magyarország miniszterelnöke és az ellenzék vezetője, egyben képviselőtársunk és a TISZA Párt elnöke, Magyar Péter, egyaránt az árvízi védekezést irányítja.

Majd köszönetet mondott a védekezésben részt vevő párttársainak. Végül arra kérte az Európai Bizottságot, hogy tekintse át az elmúlt 14 évben a régiónak biztosított kohéziós támogatások hasznosulását, az árvíz helyzettel kapcsolatban. Hogy az Orbán-kormány törvényesen használta-e fel az uniós forrásokat… 

Azaz a TISZA Párt ott folytatja, ahol a Momentum abbahagyta. 

Egy videó és egy fotó arról, hogy Magyar Péter miként irányítja az árvíz elleni védekezést!

Forrás: Magyar Péter Facebbok-oldala

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. szeptember 19. 21:12
Azt hittem, hogy eldobom az agyam, amikor olvastam, hogy mit nyilatkozott ez a hazug nő. Még hogy ez az önimádó szarházi irányítja az árvízi munkákat!!! Ez is olyan gerinctelen hazug, mint a gazdája.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:37
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­d­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­u­­n­c­­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
bodosoldier-2
2024. szeptember 19. 13:26
Az is szopjon le aki erre a faszra szavazott.Legalább lesz valami érzelmes a szájába.)))
Szerintem
2024. szeptember 19. 11:49 Szerkesztve
A tiszafostos csak egy szelfis, hazugság propagandista influenszer. Neki az árvíz is csak egy kihasználandó propaganda eszköze, a hazugságaihoz. Az árvízvédelem meg csak útban van neki. A tiszafostos az árvíznek, hogy kiöntsön a víz, annak drukkol. A tiszafostos alig várja, hogy erős képeket csatolhasson a hazugság propagandájához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!