Ennyi bűncselekménnyel, ilyen rövid idő alatt még egyetlen politikust sem hoztak összefüggésbe, mint Magyar Pétert

2024. július 12. 08:21

Van itt minden, zsarolásról a garázdaságig.

2024. július 12. 08:21
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook oldala

Felsorolni sem könnyű, hány bűncselekménnyel hozták már összefüggésbe a Tisza Párt alelnökét Magyar Pétert. A Magyar Nemzet összesítése szerint eddig 

személyi szabadság megsértése, zsarolás, rongálás, garázdaság, lopás, rablás, szexuális kényszerítés 

szerepel a sorban. Az első két cselekmény gyanúja még volt házasságához köthető, a többi ügy viszont már azután történt, hogy Magyar a politika színpadára lépett.

A legutóbbi eset Magyar diszkóbotránya volt, a Tisza Párt alelnöke az EP- választás után pár nappal okozott botrányt egy szórakozóhelyen, ahonnan a biztonságiaknak kellett kivezetniük.

A szemtanúk beszámolói szerint a Magyar alaposan felöntött a garatra és 

agresszíven, tolakodóan viselkedett, több vendégbe is belekötött, zaklatta a nőket, és „visszautasíthatatlan” ajánlatokat tett nekik.

A történtekről több videofelvétel is készült, Magyar végül összetűzésbe is került az egyik, őt videózó vendéggel, akinek elvette, majd a Dunába hajította mobiltelefonját. Ezt azonban később megtalálták és a hírek szerint le is tudták menteni a rajta lévő adatokat. 

A botrányról készült összefoglaló videónkat itt nézheti meg

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügyben garázdaság és rongálás miatt több feljelentés alapján indult rendőrségi nyomozás. Az eljárás, mivel Magyarnak ep-képviselői mentelmi joga van, átkerült a Központi Nyomozó Főügyészségre (KNYF).  Ha elegendő bizonyíték gyűlik össze, az ügyészség az EP elnökénél kezdeményezheti Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését.

Nem sokkal a diszkós botránya után egy nő tálalt ki Magyar Péterről, akivel közlése szerint egy társkereső oldalon ismerkedett meg.

Elmondása szerint a politikus úgy viselkedett mint egy szexuális ragadozó. 

Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját – emlékezett vissza Laura a megrázó részletekre. Az interjúból az is kiderült, hogy személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta és próbálta szexre kényszeríteni, nem akart lefeküdni a férfival.

Utóbbi ügyben Tényi István szexuális kényszerítés gyanújával tett feljelentést az ügyészségen.

Ami a Varga Judittal kapcsolatos ügyeket illeti, a Magyar Nemzet információi szerint a hangfelvétellel való zsarolás, illetve az egyik viharos veszekedésük idején történt lakásba zárás miatt bár történt feljelentés, végül  nem indult eljárás. 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2024. július 13. 06:10
Összehozta.
cinkegolyó
2024. július 12. 14:44
Akik nem tudtak aludni: ezoteri: Ki nem tud aludni, míg Péterék meg nem érkeznek? Éva Keresztes Nagy, Irén Décseiné Dombi, Éva Keglovics, Rozalia Jobbágyi, Kati schultzné mind virrasztottak Péterért, bizony ám.
cinkegolyó
2024. július 12. 14:43
A kijevi ripacs Elindult hát Kijev irányába az ikonikus platós kocsija, majd nem sokára meg érkezett az első bejegyzés, drámai bejegyzés, hogy légiriadó van, nem tudják, mikor indulnak tovább. A szektás jegyeket mutató híveiben megfagyott a vér. Mi lesz most a "rendszerváltó" Péterükkel? Egy darabig nem adott életjelet magáról. Ekkor már valóságos pánikhangulat alakult ki a kommentszekcióban. Van, aki még aludni sem tudott. Valószínű, hogy nem az adakozás volt a fő lényeg. Ugyanis azokkal a segélyszervezetekkel, amelyekkel kapcsolatban áll, máshogyan és kockázatmentesebben is eljuttathatta volna a szállítmányokat. No, de akkor nem lehetett volna előadni az újabb bulvárszintű show-t, megrajzolva csodálói előtt azt a képet, hogy ő orosz bombázógépek, orosz katonák gyűrűjében tört át a fronton, hogy elérjen a kijevi kórházig. És még Rogán Tóni sem tudta megakadályozni!
catalina11
2024. július 12. 13:48
Ekrü MP ott tévesztette el a dolgot, hogy a mai lányok önállóak, jól keresnek, önérzetesek és nincsenek arra rászorulva , hogy eltartsák őket. Ugyanis megállnak a saját lábukon." Sőt, az ő lábukon áll Magyar Péter is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!