Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kigyulladt egy mozdony Balatonszepezden

2024. június 30. 16:34

A szerelvény tíz utasa épségben elhagyta a vonatot.

2024. június 30. 16:34

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Balatonszepezd, Ady utca közelében, egy vonatszerelvény mozdonyán ütött ki tűz – számolt be a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága. A vonaton tízen utaztak, és mindannyian épségben leszálltak a szerelvényről – olvasható a hivatalos közleményben. Az incidens a Tapolcáról Balatonfüredre tartó, 15:28-kor Révfülöpről továbbindult személyvonat (19773) egyik kocsijában történt Szepezdfürdő megállóhelynél – írta meg a MÁVINFORM

A mozdonyvezető gyors reakciójának köszönhetően a tűz el lett oltva még a tűzoltók kiérkezése előtt. Az utasok közül senki sem sérült meg.

A tűzoltás és a vizsgálat ideje alatt szünetelt a forgalom Révfülöp és Zánka-Köveskál állomások között, emiatt pótlóbuszok szállítják az utasokat ezen a szakaszon. A Székesfehérvár-Tapolca vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre, kimaradó vagy rövidebb szakaszon közlekedő járatokra is számítani lehet.

A hatóságok továbbra is vizsgálják az eset körülményeit, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy hasonló balesetek ne fordulhassanak elő a jövőben.

 

 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 15:00
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­­k­e­­l­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
rasdi1
2024. június 30. 19:24
Most a mozdony gyulladt ki (cím) vagy az egyik kocsiban ütött ki tűz (szöveg)? Az összes híretek ennyire megbízható?
a-gyar-2
2024. június 30. 18:31
putyinazorbánm putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán putyinazorbán ......
galancza-2
2024. június 30. 17:29
ausztria, németo. felől jövő gyorsvonatokra itthon kötelező helyjegyet venni .Aki külföldön vesz jegyet annak nem.Oda ül ahova akar.Viszont ezekre a helyekre itthon kötelező megvenni a pótjegyet.És sok esetben amikor M.o.-ra ér a vonat,akkor a magyar utasnak nincs helye,mert már ott ülnek külföldiek helyjegy nélkül. Szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!