Meg is érdemlem, ott dögöljek meg, ahol vagyok

2024. március 15. 13:06

Rosszabb vagyok, mint „a labancok és a muszkavezetők” – mondta a muszkaügyben tökéletesen érintetlen miniszterelnök.

2024. március 15. 13:06
null
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Fenébe. Már megint a rossz oldalon állok. Most tudtam meg az Orbán-beszédből. Rosszabb vagyok, mint »a labancok és a muszkavezetők« – mondta a muszkaügyben tökéletesen érintetlen miniszterelnök. Nálam csak azok rosszabbak, akik »Brüsszelben áskálódtak«, nehogy a pedagógusok megkapják jogos járandóságukat. Hogy miért nem adta meg maga a kormány a járandóságukat, ha egyszer jogos, az nem derült ki, de fogadok, azt is Brüsszel akadályozta meg. 

Ha csak nem »a Soros-féle baloldal szökőárja« sodorta el, mint a beszéd szerint a szerencsétlen Lengyelországot. Ez volt a pillanat, amikor a kormányfő szeme könnybe lábadt volna, de nem! Azonnal vigaszt talált abban, hogy Amerikában és Európában még az idén jön a »szuverenista fordulat«. Trump és a hasonszőrűek.Most igazán föllelkesedtem volna, ha nem lettem volna már az előbb besorolva az árulók közé, akik akkor sem fognak boldogulni, ha jön az ígért szuverenista Kánaán. Meg is érdemlem, ott dögöljek meg, ahol vagyok. 

Én majd megbélyegezve nézhetem a hátországból, amint szuverenista hadaink bevonulnak Brüsszelbe. Mert most ez jön, megígérte. Mert mimagyarok mindig is »homokszem voltunk« a globalista, birodalmi törekvések gépezetében, amit hol Bécs, hol Moszkva, most meg Brüsszel üzemeltetett. Sőt, »tüske is a körmük alatt«, ha valaki a homokügyet félreértette volna.”

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Háború vagy béke?

Videó

Magyarország csak a békével járhat jól. Nem kérünk a háborúból – hangoztatta a miniszterelnök a több tízezres tömeg előtt a Nemzeti Múzeumnál.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­l­­á­­­n­­­y­­­o­­­k­ ­v­­á­r­­­n­­­a­k­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Palatin
2024. március 22. 22:05
Ildikó te már egy múzeumba való példány vagy. Ülj be a Terror Házába a tieid közé. Kímélj meg minket magadtól. Ti már eljátszottátok a szindarabotokat, nem tetszette senkinek. Ti a nemzet megvetett, szégyentelen alfelei lettetek, Gyurcsány szárnyai alatt mind egykutyák vagytok. Nincs szükségünk rátok. A magyar történelem szemétdombjára valók vagytok, ti árulók. Ildikó a te neved betüiböl azt lehet kirakni, hogy: NAIV DEDÓ ILLIK? Nézz utána és légy büszke rá, hogy ilyen röviden meg lehet fogalmazni a ténykedésedet és magatartásodat, életrajzodat, a lényegedet.
magyar-850
2024. március 22. 21:43
Öreganyám neked kár volt megszületni. Jobb lett volna a világ nélküled.
Hyazinth
2024. március 22. 20:10
Milyen lenne botox nélkül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!