Az orosz gondolkodásban ugyanannyira „fasiszták” a magyarok is

2023. augusztus 27. 21:58

Mint amennyire újabban az orosz birodalmat elutasító ukránok is.

2023. augusztus 27. 21:58
PUTYIN, Vlagyimir
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Szeptembertől indul a megújult orosz történelem oktatás, és bizony van benne helye a magyaroknak is. Most idézek a G7 cikkéből: »1956-ban lázadó radikálisok, a fasiszta Magyarország volt katonái fogtak fegyvert, rengeteg gyilkosságot követtek el, még a sorkatonák is brutális mészárlások áldozatai lettek – ez olvasható az 56-os forradalomról az új állami orosz tankönyvben, amiből szeptembertől kötelező jelleggel fog minden 17 éves tanulni Kalinyingrádtól Vlagyivosztokig.«

Illúzióink ne legyenek, az orosz gondolkodásban ugyanannyira »fasiszták« a magyarok is, akik a központi moszkvai hatalom ellen lázadtak, mint amennyire újabban az orosz birodalmat elutasító ukránok is.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Gavriil Grigorov

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. augusztus 29. 08:10
A jelenlegi hazug magyar töténelmi emlékezetpolitika a fehérterrort és a fehérterrorista burzsujszoponccsőcseléket és a stupind tásadalmomellenes kispolgárokat termeli ki agytalanító üzemeiben "föl kéne szabadulni már" /József Attila/
koronaszepe
2023. augusztus 28. 12:38
Aki ezek után bármiféle szimpátiával fordul az orosz politika felé, az magyarnak rongy!
google-2
2023. augusztus 28. 09:18
Végre valamiben egyetértetek az oroszokkal, ti is állandóan fasisztázzátok a magyarokat, nem? Lehet ez egy szép barátság kezdete is?
Obsitos Technikus
2023. augusztus 28. 06:41
Relativizsevszkij Anton.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!