Ferencvárosban LMBTQ-padot avattak!

2023. július 07. 22:44

Egyelőre nem tudni, hogy Baranyi Krisztináék megállnak-e itt.

2023. július 07. 22:44
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„A baloldali Baranyi Krisztina vezette önkormányzat, az Amnesty International-lel karöltve, szivárványszínűre festett egy padot. Az embernek akaratlanul is eszébe jut a rossz emlékű Gheorghe Funar, Kolozsvár egykori polgármestere. Ő volt az, akit a magyarellenes komplexusai odáig vittek, hogy román nemzeti színűre festtette a városi padokat. Aztán jöttek az oszlopok, majd a járdák... 

Ezt is ajánljuk a témában

Egyelőre nem tudni, hogy Baranyi Krisztináék megállnak-e itt. És azt sem, hogy mennyire lesz népszerű egy szivárványszínű pad Ferencvárosban, ahol inkább a zöld-fehér dívik. Egy valami viszont biztos: az elvakult, szélsőbalos és szélsőjobbos politika ugyanabból a kényszeres frusztrációból fakad.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2023. július 08. 21:56
Már vissza varázsolták rendes paddá. Egymást fessétek ki szivárványosra libsik, ne a rátok bízott köztulajdont.
Majdmegmondom
2023. július 08. 15:20
Ez nem más, mint nyílt provokáció! Tudják, hogy lesznek olyan emberek, akik nem képesek parancsolni önmaguknak és átfirkálják, megrongálják a padot, talán ma, de holnap biztos! Ezután jöhet a visítás a zorbáni diktatúráról, meg a melegek elleni terrorról. Ne feledjük, kell a muníció a választásokhoz...
hinike2
2023. július 08. 12:03
a fradisták is felavatták..... remélem észhez tértek,libsi szutykok
esvany-0
2023. július 08. 11:37
Most akkor mi van, ha pont arra a padra ül le egy jóképű fiatalember meg egy csinos női hölgy és csókot váltanak? Ez már szabálysértésnek számít?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!