Dobrev Klára: A magyar előválasztás csodájára jár a világ

2022. február 01. 11:49

Nem győzte dicsérni a baloldali előválasztás a Demokratikus Koalíció EP-képviselője.

2022. február 01. 11:49
null

Dobrev Klára volt a hétfő esti ATV Egyenes beszéd vendége, ahol az ellenzéki kampányról volt szó. Megkérdezték tőle, ő is érzékelte-e azt, amit Donáth Anna mondott, miszerint az előválasztást követően az ellenzék kampány leült. Dobrev szerint „biztos lehetett volna sok mindent jobban csinálni”, állítása szerint azonban „nagyon komoly munka” folyt a háttérben.

A DK-s politikust megkérdezték a közös listáról is, amellyel kapcsolatban ismét Donáth Annát idézték, aki szerint a közös ellenzéki lista felállítását nagyban akadályozza a DK és a Jobbik. Dobrev szerint erről szó sincs, senki nem akadályozza a közös lista megalkotását. Elmondta: az, hogy a képviselőkről nem választáson döntenek, hanem tárgyalóasztal mellett, az egy „nagyon különleges helyzet”.

Mi egy olyan előválasztást bonyolítottunk le, aminek csodájára jár a világ”

– fogalmazott Dobrev, állítását pedig azzal magyarázta, hogy másutt pártokon belül tartanak előválasztást. 

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. február 02. 20:20
Sikerült egy kizárólag párton belül alkalmazható rendszert pártok közöttire adoptálni, amit a előválasztók addig szerettek, amíg volt esélyük, hogy az ő jelöltjük nyer. Amikor meg nem nyert, akkor nyilvánvalóan csalódottak voltak. Sikerült beengedniük 2 párt nélküli figurát, akik közül az egyik nyerni is tudott, de a Parlamentbe kerülve már senki sem állna mögötte. Amúgy ő azóta is harcol az őt támogató pártokkal, a pártok támogatói pedig igazából sosem tudták elfogadni. Igen, ennek a csodájára jár a világ, hogy hogy nem szabad ezt csinálni.
smafu
2022. február 02. 16:41
Mondjuk igaza van, csak nem úgy ahogy ő gondolja...
Callamus Roland
2022. február 02. 15:43
Az alvilág kedves Bulgár Tehén! Az jár csodálkozni.
zakar zoltán béla
2022. február 01. 16:51
az utolsó 6-8 percet hallottam-láttam álszent hamis hang majdnem elhagyott a megevett ebédem-undorító
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!