„Szia, Ákos! Ez a felvétel neked szól!”

2022. január 26. 07:40

Egy Szekszárd környéki nő videóban üzent Hadházy Ákosnak.

2022. január 26. 07:40
null

Ahogy arról már beszámoltunk, a Partizán új, politikusinterjú-sorozatának vasárnap esti adásában mondta el Hadházy Ákos, hogy ellenzéki győzelem esetén miniszter lesz. Elmondása szerint minderre Márki-Zay Péter kérte fel, a megállapodásuk szerint tárca nélküli miniszterként a korrupciós ügyek tartoznának alá.

A bejelentést követően kezdett el terjedni egy évekkel ezelőtti videó, amiről a Pesti Srácok azt állítja, hogy egy Szekszárd környéki korábbi prostituált beszél. A felvételen elhangzik, hogy „Szia Ákos! Ez a felvétel neked szól!”, valamint az is, hogy a „kutyámat becsippelted”. A Pesti Srácok ebből mindezekből arra következtet, hogy a videó egy Hadházy Ákosnak szóló üzenet.

A már 2014-ben megjelent videón a nő arról is beszél, hogy ez a bizonyos Ákos a nyilvánosság előtt becsületes embernek adja elő magát, közben meg „fűt-fát ígértél, becsaptál, te egy hazug ember vagy”. Hogy pontosan mire vannak bizonyítékai a nőnek, egyelőre nem tudni, de azt hozzáteszi, hogy mindezt pedig nem a közelgő választások miatt hozza nyilvánosságra.

A Pesti Srácok hozzáteszi: nem tudni, megalapozott-e a videó, de Hadházy becsületességét számos ügy megkérdőjelezi. Például maga vallotta be, hogy elhallgatta az egykori szerencsi összellenzéki jelölt, a judapestező Bíró László költségvetési csalás gyanúját is felvető ügyét, nehogy befolyásolja a választási eredményt.

Emlékeztetnek, Hadházy a nagy botrányt kavart Városháza-ügyben sem vizsgálódott.

Frissítés! Megérkezett Hadházy válasza

Hadházy Ákos közösségi oldalán reagált a neki szánt videóra.

Bár Hadházy szerint a „propagandának” talán „egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy elé tartott papírlapot”,

ha ismét ilyen fog történni, ugyanúgy feljelentést tesz majd, mint „mint most” – fogalmazott a politikus. Hadházy Ákos válaszáról bővebben ide kattintva olvashat.

 

Nyitókép: Képkocka a Hadházy Ákosnak címzett videóból.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johnantonyfrusciante
2022. január 27. 17:03
Szegény vak nőt így megbántani!
Pelso j.
2022. január 26. 22:15
Nahát, a fidesznek már prostik megvételére és betanítására is szüksége van?
Reszelő Aladár
2022. január 26. 20:47
Gondolom sorozatos kielégülést ígért a csodafallosszával, de a végén róla is kiderült, hogy csak egy kis pöcs.
Gèbi
2022. január 26. 18:42
12 év kormányzás után csak ennyire futotta? Szánalmas ez a videó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!