Fekete-Győr: Orbánék politikai bűnt követtek el

2018. április 09. 04:16

Így értékelt vasárnap éjjel a Momentum.

2018. április 09. 04:16

Éjfél körül befejeződött a Momentum eredményváró rendezvénye a Városháza térnél. Fekete-Győr András elnök este 11 körül mondott beszédében kifejtette: csalódott a Momentum-tábor, de mozgalomépítésben gondolkodnak, a 3 százalékos eredménnyel tehát tovább dolgoznak a következő években. Fekete-Győr kifejtette: nem tudnak gratulálni a Fidesznek, és bebizonyosodott, hogy ezzel az ellenzékkel nem lehet legyőzni a Fideszt. Az elnök szerint az előző nyolc évben Orbánék politikai bűnt követtek el az ország ellen. Leszögezte ugyanakkor, hogy a momentumosok nem fognak elköltözni Magyarországról. 

A Momentum eredményváróján nagyrészt fiatalok vettek részt, akik az Orbán-kormány leváltásában és a Momentum parlamentbe jutásában reménykedtek, így az egy százalék feletti, 3 százalékos eredményt, ami biztosítja a pártnak az állami támogatást, inkább kudarcként élték meg. A Fidesz nagyarányú győzelmét úgyszintén csodálkozva fogadták. Többen sírva borultak egymás vállára, esetleg a vidéket szidták, vagy azt jegyezték meg, hogy a Fidesz-szavazók szerintük párhuzamos valóságban élnek. 

Mindenesetre a Momentum készül a 2022-es választásokra.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. április 10. 09:54
Ezek a MOMENTUM-osok nem mások, mint takonypócok bunkó, olvasatlan, műveletlen és elkényeztetett konglomerátuma. Testváladékmaradványai az egykori kommunista meg szdsz-reszli kádereknek--jólétben és elkényeztetettségben-pénzben fulladozva.Ifjú herék és picsakirálynő tojások gusztustalanul bűzlő hordája.
Bajuszkirály
2018. április 10. 09:02
Nem csak neveletlen és hiteltelen politizálást csinálnak, de még gerinctelenek is. Nagyon nagy csalódás nekem a momentum. A választások után a minimum lenne a gratuláció az ellenfélnek és a lemondás, de erre sem képesek. Nem csak az ellenfelét nem tiszteli, de az állampolgárok döntését sem. A kamu visszalépés a számukra teljesen esélytelen helyeken minden volt, csak nem jellemes, inkább nevetséges színjáték. A számukra súlyos kérdésekben nem vállalják a felelősséget, csak a súlytalan, értéktelen dolgokban játszák el, hogy jellemesek, politikai értelemben hitelt érdemlőek. Nevetséges banda.
Rabonban
2018. április 09. 22:29
Az volt a politikai bűn, amikor megvezetve jobb sorsra érdemes irigy, szerencsétlen embereket kinyírtad a budapesti anarchiát. Vérbeli anarchista!
Natali
2018. április 09. 18:10
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/U5xAfg oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!