Deák Dániel tanította be Trombitás Kristófot a náci karlendítésre

2023. május 12. 11:40

Szomorú, de „tény”.

2023. május 12. 11:40
null
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Deák Dániel tanitotta be Trombitás Kristófot a náci karlendítésre. Ez a »tény« egyenesen következik abból a gondolatmenetből, amit az elmúlt hetekben, többek között Deák Dániel és Trombitás Kristóf hazudozott a káromra. Az ő logikájuk ugyanis az, hogyha valakik találkoztak egymással már egyszer, akkor elvi szövetségesek is, sőt, az egyik a másik tanárává válik. Tehát, Deák Dániel Trombitás Kristófot kitanította a karlenditésre. Szomorú, de »tény«. (Az ő gondolkodásuk szerint.)”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. május 13. 12:39
Somogyi Zoli! Titeket tanítani sem kellett! A véretekben van! A legrosszabb az benne, hogy még büdös kommunisták is vagytok "egy nadrágban"!
Selamat
2023. május 13. 00:21
Minél többet beszél ez a szerencsétlen, annál inkább bebizonyítja, hogy buta mint a segg. Nem is véletlen, hogy segítségével a baloldal a béka segge alatt van.
amca
2023. május 12. 21:30
Minden embernek vannak kedvencei. Jakabdisznó ,Bangóné,Büdös Bence,melett ez a sütőlapátképűsomogyi schweine. Nem kell bántani, a frusztrációtól úgyis mg doeglik.
teljesenertelmetlen
2023. május 12. 20:12
Ez a magyarázkodás egyre szánalmasabb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!