Nem az a baj, ha adótörvényeket változtat meg a magyar kormány, kedves felvonuló fiatalok

2022. július 19. 21:07

Láthatóan nem értitek, hogy új világkorszakba léptünk, a harminc éves békének vége a nyugati világban.

2022. július 19. 21:07
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Nem az a baj, ha adótörvényeket változtat meg a magyar kormány. Nem, kedves felvonuló fiatalok.

Az a baj, amikor bombák hullanak a házadra. Amikor nincs mit enned, nincs mit innod. Amikor egy pincében rettegsz a családoddal. Vagy meggyilkolják, megerőszakolják, elrabolják a hozzátartozóidat. Amikor megkínoznak és kitelepítenek, elzavarnak a hazádból. Vagy egyszerűen szétverik a fejedet, mert olyan vagy, akit momentán nem szeretnek.

Azt hiszed, nem következhet be hasonló helyzet? Miért vagy ebben olyan biztos? Képes vagy gondolkodni egyáltalán? Tudod, mi az a természetes ösztön, veszélyérzet, előrelátó gondolkodás? Megértesz te ebből egyáltalán bármit? És arról hallottál, hogy egyszer fent, egyszer lent? Azt hiszed, a béke örökké tart? Feltetted a kérdést, hogy miért van energiaválság? Tényleg Orbán miatt? Normális vagy te egyáltalán?

Vagy hogy amikor baj lesz, ti már nem lesztek itt, mert elpucoltok?

Ez világos, de mások védeni fogják a hazát helyettetek is, elpuhult, idióta, utcakövön piknikező, füves, igénytelen budapesti liberálisok.

Mindezt csak azért írtam le, mert láthatóan nem értitek, hogy új világkorszakba léptünk, a harminc éves békének, biztonságnak vége a nyugati világban. Hogy miként készülünk fel a várható nehézségekre, értelmi szinttől függ, de egy biztos: a biztonságot csak a magyar kormány képes szavatolni a polgárainak. Minden egyes állampolgárnak. Nektek is, bár nem érdemlitek meg.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

 

***

A Mandiner heti kibeszélő podcast-sorozatában Bayer Zsolt közreműködésével beszéltük át a közéleti fejleményeket, ahol szóba került a katatüntetés is.

Podcastunkat megtekintheti itt:

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolakomarom
2022. július 21. 16:28
"Nem az a baj, ha adótörvényeket változtat meg a magyar kormány. Nem, kedves felvonuló fiatalok." Nem a faszt nem. Nem kene hergelni a zembereket ilyen hulyekkel mint Zoldi koma
rezsiszilárd
2022. július 21. 07:43
Vicces, hogy ez a szerencsétlen zsírdisznó mindig elpuhulásról beszél. A múltkor véletlen belefutottam egy irodaházban, majd megdöglött amíg felment két emeletet a lépcsőn.
Brabham1963
2022. július 20. 23:01
Szentesi Zöldi Lászlónak! Nem értem ezt a kioktatást laca! Voltál már háborúnak közelébe vagy nem, mert tornából is felmentést kaptál mint a többi köcsög fityeszes vezér akik most rinyálnak mert az orosz gépezet nem azt hozta amit gondoltak! Jahhh! Van még máshol hazaszeretet (Ukrajna) ti pedig csak a pénzt, EU-s, szeretitek de nagyon! A fiatal tüntetőket meg ne kritizáld mert igazuk van! Mocskos tolvajbanda vagytok! Orbánéknak van mit félteni nem a köznépnek! Jön egy rakéta oszt oda az összelopott vagyon:)) Nektek van mit félteni a dolgozóknak már lassan semmi!! Féljetek!!!!!!!
I.E.D.
2022. július 20. 19:04
Mennyiben szavatolja Magyarország katonai biztonságát, ha kibaszunk a biciklis futárokkal ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!