Újra és újra választás elé állít bennünket a történelem

2022. március 11. 10:57

A sorsunk, hogy Kelet és Nyugat között folyosót alkotunk, az esetek többségében rettenetesen nehéz.

2022. március 11. 10:57
null
Vona Gábor
Facebook

„A világ sokkal biztonságosabb és értékesebb hely lehetne, ha leadnánk mindannyian a saját önteltségünkből, és megnyílnánk más kultúrák felé. A sorsunk, hogy Kelet és Nyugat között folyosót alkotunk, az esetek többségében rettenetesen nehéz. Újra és újra választás elé állít bennünket a történelem: akkor most kihez tartozunk? De mi lenne, ha kilépnénk ebből a gondolati tömlöcből, hogy a nehézségünket előnnyé és érdemmé transzformáljuk! Ha mi lennénk a kapocs Kelet és Nyugat, a rend és a szabadság ellentétei között.

A orosz-ukrán háborúval újra fellángolt az egyébként is folyamatosan parázsló Kelet-Nyugat vita hazánkban. Az Átokból áldás könyvemben erre a bensőnkben is létező szétszakítottságra kerestem magyarázatot és gyógyírt 8 kiváló szakértő segítségével.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2022. március 13. 04:01
" Mond te kit választanál? " Szégyenlem hogy hittem bennetek.
Selamat
2022. március 12. 00:17
Mi történt, hogy ma elmaradt az elmaradhatatlan öt? Amúgy meg: "A sorsunk, hogy Kelet és Nyugat között folyosót alkotunk, az esetek többségében rettenetesen nehéz. Újra és újra választás elé állít bennünket a történelem: akkor most kihez tartozunk?" MAGUNKHOZ, MAGYAROKHOZ, MAGYARORSZÁGHOZ. "De mi lenne, ha kilépnénk ebből a gondolati tömlöcből, hogy a nehézségünket előnnyé és érdemmé transzformáljuk! Ha mi lennénk a kapocs Kelet és Nyugat, a rend és a szabadság ellentétei között." ORBÁN VELÜNK EGYÜTT SOHA NEM TARTOZOTT A GONDOLATI TÖMLŐCHÖZ! SŐT, ORBÁN MINISZTERELNÖKI ELSŐ PERCÉTŐL KEZDVE MINDEN EGYES KOLLÉGÁJÁVAL AZON DOLGOZIK, HOGY MI LEGYÜNK A KAPOCS KELET ÉS NYUGAT KÖZÖTT. ÉS PONTBAN EBBEN AKADÁLYOZZA ŐT AZ ELLENZÉK MEGÁLLÁS NÉLKÜL. MINT AHOGY TE IS VONA, SZEMÉLY SZERINT IS. Akkor meg miről ugatsz, kéhlek szépen?
amca
2022. március 11. 21:24
Igazi ájdióta vonaglógábor. ki a fax kíváncsi rááááád ???
lististerc
2022. március 11. 18:43
Ez ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!