Arra kérem Hadházy Ákost, hagyjon fel a nemtelen kampánnyal

2021. szeptember 13. 16:54

Az kiabál a leghangosabban akinek a háza ég.

2021. szeptember 13. 16:54
Tóth Csaba
Facebook

„Szerintem Hadházy Ákosnak ott lenne a helye a következő parlamentben. Ezért is teljes megrökönyödéssel fogadtam, hogy ellenem indul Zuglóban. Abban a kerületben, amit az elmúlt két ciklus szívós munkájával a második legellenzékibb választókerületté tettünk.

Hadházy Ákos korrupcióellenes munkája fontos, ám éppen ezért a felelőssége is óriási. Nem élhet vissza vele. Nem használhatja a korrupció vádját furkósbotként a politikai ellenfelei ellen. Az elmúlt években én lettem a leginkább átvilágított ellenzéki politikus. Vizslató szemek pásztázzák minden lépésem. Nagyon helyesen!

Ám senki nem talált semmit, senki nem bizonyított semmit. Mert nincs is semmi! Csak üres vádaskodásokat ismételgetnek azok a politikusok és újságírók, akik nem a munkájukat végzik, hanem engem akarnak nemtelen eszközökkel lejáratni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2021. szeptember 14. 15:56
"Az kiabál a leghangosabban akinek" ássák már a gödrét...
MZXX
2021. szeptember 14. 10:36
Puhulnak a bolsik. Az 1930-as években még csákánnyal intézték a vitájukat. Most meg a face-n megy a cicaharc. Marx, Engels, Lenin és Sztálin mit szólna ehhez?
Mátyás01
2021. szeptember 14. 08:51
"Abban a kerületben, amit az elmúlt két ciklus szívós munkájával a második legellenzékibb választókerületté tettünk." Igaz. Zugló kezd egy Bangladesi településre hasonlítani, ennek ellenére a helyiek mégis folyamatosan az ellenzékre szavaznak. Jól sikerült az agymosás.
Kormánypárti1
2021. szeptember 14. 07:59
Na végre, történik valami érdekes. És ez még csak a kezdet, várjuk meg amikor fizikailag is egymásnak esnek az elvtársak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!