Isten hozta Magyarországon a közel-keleti keresztény egyházi vezetőket!

2019. október 29. 13:59

A magyarok döntő többsége szolidaritást vállal az üldözött keresztényekkel.

2019. október 29. 13:59
Azbej Tristan
Facebook

„A hazánkba látogató főpásztorokat Szijjártó Péter miniszter úrral együtt fogadtam a találkozó alkalmából szervezett konferencia megnyitóján.

A magyarok döntő többsége szolidaritást vállal az üldözött keresztényekkel, mert tudjuk, hogy a keresztényüldözés napjaink egyik legsúlyosabb emberi jogi válsága. Éppen ezért a Hungary Helps – Magyarország segít program több mint egy politikai, kormányzati kezdeményezés – ez »az együttérző Magyarország programja«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reugrangon
2019. október 30. 22:05
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
BőröndÖdön
2019. október 29. 21:29
Ezeket a szerencsétleneket hol találja a Mandi?!
Pelso j.
2019. október 29. 20:10
Ki ez a migránsszerű félszerzet?
holder
2019. október 29. 17:07
2018.08.10. https://orientalista.hu/vilagszerte-uldozik-a-keresztenyeket/ "Templomot gyújtottak fel Kirgizisztánban Fölgyújtották az ország északnyugati részén fekvő Kaji-Sai város baptista templomát. A hívők meg vannak győződve róla, hogy a merénylet elkerülhető lett volna, ha a rendőrség eljárást indít a 2010 óta kapott fenyegetések hatására. Az elkövetők jelenleg is szabadlábon vannak, a nyomozók viszont többször kihallgatták a baptista egyház vezetőit, akik a rendőrségen összetalálkoztak a gyújtogatókkal. Aláírattak velük egy közös nyilatkozatot, amelyben kijelentik, hogy megbocsátanak egymásnak. A baptisták szerint a találkozó „félelmet keltő és nyomasztó” volt számukra, a nyomozótisztek például azt is megkérdezték tőlük, miért nem járnak mecsetekbe?" https://mandiner.hu/cikk/20180904_orban_kivaltsag_elso_magyar_kormanyfokent_kirgizisztanba_latogatni "Szooronbaj Zseenbekov kirgiz államfővel tárgyalt kedden Orbán Viktor miniszterelnök Biskekben, aki a találkozón kijelentette: személyes kiváltságnak érzi, hogy ő lehet az első magyar kormányfő, aki hivatalos látogatást tesz a közép-ázsiai országban. Sajtótájékoztatón nyilatkozva kiemelte: ez nagy felelősséget jelent, de a két állam kapcsolatának most az érzelmi és a gazdasági alapjai is jók." "Szeretnénk, ha minél több közép-ázsiai turista ismerkedne meg Magyarország látványosságaival, illetve nevezetességeivel, hiszen ez az ország számára komoly bevételeket és komoly presztízsnövekedést jelent. Jelenleg 25 fiatal kirgiz hallgató tanul Magyarországon állami ösztöndíjjal. Megállapodtunk abban, hogy jövő szeptembertől ezt a számot 75-re növeljük, és 75 kirgiz fiatalnak fogunk állami ösztöndíjat adni magyarországi egyetemeken" – mondta Szijjártó Péter." https://turizmus.com/szabalyozas-orszagmarketing/magyar-nagykovetseg-nyilik-kirgizisztanban-1166720 "A Kirgiz Köztársaság fővárosában, Biskekben jövőre megnyílik Magyarország nagykövetsége. A biskeki nagykövetség nyitásáról szóló 1575/2019. (X. 14.) Kormányhatározat – mely a Magyar Közlöny 166. számában olvasható – a külképviselet megnyitásának határidejét 2020. december 31-ben szabja meg."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!