Korrupció? Nincs!

2018. április 24. 07:11

A New York Times tudósítója, azt mondta nekem, hogy tudja, a Népszava a kormány befolyása alatt álló napilap. Ami azt jelenti, a korrupciós vádakat a Fidesz rendelte meg saját maga lejáratására.

2018. április 24. 07:11
Lovas István
Magyar Hírlap

„A Népszava a választásokig, a címlapjától kezdve ki tudja hányadik oldaláig, tele volt a kormánypárt tagjai által szerinte elkövetett korrupciós ügyekkel. Konkrét és olyan általános vádakkal, hogy a Fidesz-kormány szétlopta és szétlopja az országot. Amihez hasonló módon hozzátehetnénk, mit is lophatott szét a korábbi szocialista-szabad demokrata koalíciók után, amikor az országból semmit nem hagytak, kivéve az égbe szökött államadósságot, lemaradásunkat Szlovákia mögött, valamint hatalmas médiafölényüket.

A korrupciós vádak folyamatos, tele torkú harsogása már csak azért is visszatetsző, mert ha a baloldal és a liberálisok embereit vádolják bűncselekmény elkövetésével, akkor nem győzik hangoztatni, hogy bűnösnek csak bírói ítélet után lehet nevezni bárkit is. Ha viszont ez még sincs így, talán nekünk kellene hónapokon át vádolni gyilkossággal a »demokratikus ellenzék« mindenre képes tagjait. És médiájuk szorgos dolgozóit. Még per hiányában is.

Az RTL Klub, a Hír Tv, az ATV, a Klubrádió, az ellenzéket szolgáló hetilapok és a teljes internetes portál túlsúly egészében elsősorban a korrupciós vádakat gondolta annak a csodafegyvernek, amellyel ki lehet ütni a kormányzó pártot. Amelynek kormányzása idején toleránsabb, liberálisabb légkört teremteni az ellenfelei számára már lehetetlen, beleértve a valahogyan mindig az ellenfelek számára döntő igazságügyi rendszert, a milliókkal jutalmazott festékszóró aktivistákat, az ezer-, száz-, tíz- vagy csak egyszerűen milliós közpénzekkel támogatott ellentábor tagjait, akik szakmányban gyalázzák Magyarországot a tényellenőrzési kötelességüket a hazánk esetében következetesen felfüggesztő külföldi tudósítóknak.

Mielőtt továbbmennénk, három dolgot kell megemlíteni. Az egyik az, hogy a neofita balliberálisságába beleőrült, az egykor higgadtságáról ismert polgári lap – amelyet tulajdonosa a választások másnapján a Jobbik csúf veresége miatti dühé­ben leállított –, a Magyar Nemzet e korrupciós témán nem csak az elmebetegséggel határos módon lovagolt, hanem az ilyeneknél tapasztalható megszállottságon bőséggel belül lévő mértékben. Hogy milyen hatásfokkal, azt április 8-án megtapasztalhattuk.

A másik említésre méltó dolog, amit a hazai ellenzék és benne a hangszórójának számító újságírók terjesztettek külföldi kollégáiknak magáról a Népszaváról. A The New York Timesnak a választások előtt jó pár napra hozzánk látogató egyik tudósítója, Patrick Kingsley, egy a kérésére két órán át tartó beszélgetésünkön – amelynek során készült egyórás interjúból egy mondat jelent meg lapjában – azt is mondta nekem, hogy tudja, a Népszava a kormány befolyása alatt álló napilap. Ami azt jelenti, e patinás amerikai újság tudomása szerint a korrupciós vádakat a Fidesz rendelte meg saját maga lejáratására.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2018. április 24. 13:37
"A New York Times tudósítója, azt mondta nekem, hogy tudja, a Népszava a kormány befolyása alatt álló napilap." Hát ezzel az állítással késett vagy 30 évet.
Mich
2018. április 24. 13:20
New York Times: "a Népszava a kormány befolyása alatt álló napilap" Végre megtudtuk, a leghitelesebb forrásból! Remélem, ezt derítik ki a HVG, 168, 24, 444, Index, Népszabadság, Magyar Nemzet, HírtTV, ATV, RTL, N1TV, Alfahír, Zsúrpubi, Kurucinfó, Klubrádió stb esetében is...
puszika
2018. április 24. 11:53
A LIBERÁLISOK HAZUDOZÁSA NEM ISMER HATÁROKAT!!!!!!
tango47
2018. április 24. 11:16
Ugye arról a The New York Times-ról van szó, melynek egyik munkatársa évekig "hadi-tudósított" forrongó Dél- Amerikai országokból anélkül, hogy kimozdult volna New York-i otthonából? Akkor miért csodálkoznánk egy ilyen kis "bakin"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!