Egy válaszlevél: Kedves Adrián!

2013. június 05. 15:05

Ha otthon, négy fal között csináltátok volna, nem lenne miről beszélni. Magyarországon az Úr 2013. évében két férfi nyilvános csókolózása közízlést, közerkölcsöt, közszemérmet sért.

2013. június 05. 15:05
doktor gabesz
Kerdem

„Kedves Adrián!

Olvasom az Index cikkében, hogy eljárást kezdeményeztél az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál a Király Fürdő üzemeltetője ellen, amit nem jogerősen meg is nyertél. Történt ugyanis, hogy szerelmeddel, Dáviddal március elején egy budai gyógyfürdő medencéjében nyilvánosan csókolóztatok, amiért az egyik fürdővendég hangosan szidalmazni kezdett, majd a fürdő alkalmazottainak segítségével olyan kellemetlen helyzetbe hozott benneteket, ami miatt kénytelenek voltatok távozni.

Ha heteróknak szabad nyilvánosan csókolózni, akkor a melegeknek is – foglalható össze sommásan az érvelésed.

Álláspontoddal mindössze egyetlen apró bökkenő van: nem azért pateroltak ki titeket a fürdő alkalmazottai, mert csókolóztatok, hanem azért AHOGYAN. Ha otthon, négy fal között csináltátok volna, nem lenne miről beszélni. Magyarországon azonban az Úr 2013. évében két férfi nyilvános csókolózása közízlést, közerkölcsöt, közszemérmet sért, bármit is jelentsenek ezek a fogalmak. Lehet azon lamentálni, hogy ez mennyire helyes, vagy éppen nem az, a tény attól még tény – az emberek túlnyomó többsége szerint a melegek nyilvános romantikázása kifejezetten visszataszító. Nem tanított minket senki sem arra, hogy undorodjunk tőle, így születtünk és kész. Pont amennyire te sem tehetsz róla, hogy szépnek találod a plátói szerelmet, mi sem tehetünk arról, hogy a puszta gondolatától is felkavarodik a gyomrunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kal
2013. június 06. 06:02
Ha itt a mandin, meg a magyar parlameentben többségben is vannak a homofób rinocéroszok, akkor is csak rinocérosz üvöltés marad minden homofób megnyilvánulás! Ld: http://kaleidoscope.blog.hu/2012/11/28/ionesco_szelleme
catalina9
2013. június 05. 22:51
Tetszik mikor az izléstelenséget bátorságnak, a szemtelenséget tahetségnek, az érdeket értéknek, a közösséget közönségnek tekintik az emberjogisták.
gross
2013. június 05. 22:21
"nem azért pateroltak ki titeket a fürdő alkalmazottai, mert csókolóztatok" Szerintem pont azért tették ki őket a fürdő alkalmazottai a fürdőből, mert csókolóztak. Bár kedves a szerzőtől, hogy otthon, a négy fal között engedélyezné a melegek számára is a csókot. Az ösztönös ellenkezést értem, de nem azért vagyunk emberek, mert az ösztöneinken felül tudunk emelkedni? A plátói szerelem fogalma pedig természetesen sohasem jelentette azt, amit a szerző hisz. Sajnos a fiatal generációk egyre műveletlenebbek.
next mindig élni fog 7
2013. június 05. 20:59
Doktor Gabesz! Első fokon nyertek, ami neked fáj! Csak nem kételkedsz a bíróságban? Én az ügyészségben nagyon, mióta a trafik ügyben úgy döntöttek ahogy! Neked egy buzi pár fontosabb volt, hogy tollat ragadj, mint a trafik, vagy a dohány üzlet eladását haveroknak? 5000 helyre olyan 1200 nyertes! Ez neked normális, de nekem sokkal nagyobb bűn, mint 2 buzi ügye! Megkérhetnélek, hogy írjál már erről is? Ígérem, hogy bármit írsz, nekem nem fog fájni! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!