Az aranyhal csak néz

2013. március 28. 17:11

És mi van a szegény ember legkisebb fiának népmesei figurájával, aki többre viszi, mint a született gazdagok? Őt kiírják a meséből.

2013. március 28. 17:11
Ónody-Molnár Dóra
NOL

„Nagyon is támogatható lenne, ha a kormány hidat építene a munkahely és a család közé, de abban van valami végtelenül kiábrándító, hogy reflexből osztályalapon válogat. Építene hidat, de hídpénzt is szedne, hogy azért ne kelhessen át mindenki. Diplomásoktól jöhet a gyerek, a szegényebbektől lehetőleg ne, hisz van abból elég a padláson. Ahogy Balog miniszter, a humanista lelkész fogalmazott: »nem szabad megfeledkezni arról, hogy a gyerekek 22 százaléka mélyszegénységbe születik, és hogy az egyik legnagyobb szegénységi kockázat ma a gyermekvállalás«.

A gyerekvállalás nem feltétlenül jó? Ezt mondja egy fideszes vezető? Nem arról volt szó, hogy minden gyereknek örülni kell, mert népünk elfogy? Mely fogyás egyébként az Orbán-kormány alatt is folytatódott. És mi van a szegény ember legkisebb fiának népmesei figurájával, aki többre viszi, mint a született gazdagok? Őt kiírják a meséből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. március 29. 07:02
"Az aranyhal csak néz" Simor Andrásra? Hümm!
narmer
2013. március 29. 01:41
Elég ránézni erre a nőre, hogy mindent megérts.Egyébként lehet, hogy nem olvas újságot sem, mert tudnia kéne, hogy tavaly, és az idén is növekedett a születésszám. Hazudós aranyhal.De viccet félretéve,miért hazudik? Ez olyan mint a recskával szerzett orgazmus?
tarackos
2013. március 28. 22:04
"Unalmasak, kártékonyak vagytok, a lényeget észre sem veszitek." Hagass a dobtáras tanár bátsira, ű tuggya mija línyeg: Dóri nem lássa a línyeget! Nadzs igasság ám! Roppant okos bá a dobtáras bá, odafiggyellyetek rá! Míg sokra vici...
mixtura pectoralis
2013. március 28. 20:51
Balog? A kálvinista lóláb, ugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!