Szegedi Csanád szarban van

2012. június 27. 12:45

Szegedi Csanád kicsit jobban járt volna, ha többet beszélget a megfelelő időben szüleivel.

2012. június 27. 12:45
Török Mónika
Amerikai Népszava

„Szegedi Csanád kicsit jobban járt volna, ha többet beszélget a megfelelő időben szüleivel, nagyszüleivel, meg aki rokon még megfordult ott.

Mert innentől nehéz dolga lesz.

Most utálja vagy nem utálja magát?

Szegedi Csanád, ha egy kicsit alaposabb kutatómunkát végez, rájön, hogy Magyarországon ha valakiben nem csörgedez tatár, török, német szláv és – isten biocsássa meg a felvetést – zsidó vér, az egyszerűen hazudik.

Ezt mi, akik ebből nem csinálunk ügyet, persze régóta tudjuk, néha nagy röhögések közepette fel is vetődik családi összejöveteleken, hogy a Joli néni, hát az nagy franc volt, a második gyereke vágottszemű.

Ősi magyar közmondás, hogy minden nagycsaládban van legalább egy vöröshajú.

Szegedi Csanádnak az lesz a k.o., amikor arra is rájön, hogy cigány vér is van benne. De hát miért ne lenne az is?

Ki az a baromarcú, bornírt hülye, aki elhiszi, hogy van speciális magyar vér, ahol másképp csavarodnak a Szíriuszról származó dns-ek? Ki az a totális agyhalott, aki elhiszi, hogy a magyar valami különös fajta? Hogy a magyar az valami szent ondóserlegből jött létre és arra vigyázni kell, mint a Szent Grálra vagy a Szent Kézigránátra?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kuda Bux
2012. június 27. 20:52
Hogy kia zsidó, azt én döntöm el. Ha mégsem tudom eldönteni, akkor dönse el mindenki maga. És ki magyar? A zsidó lehet magyar, de a magyar nem lehet zsidó.
Necoure Yamakee
2012. június 27. 18:50
Már a repedtsarkúakat is billentyűzethez engedik az USÁban?
Papuska
2012. június 27. 16:55
Mi a gondja a cikket jegyző Török Mónikának? Szent István óta tudjuk, hogy a magyar attól is erősödik, ha idegen népeket fogad be, ha a magyar vér frissül. A csoda az egészben az, hogy így is magyar marad. Persze nem mindig. Van, hogy annak ellenére ott az idegenszívűség valakiben, hogy hetedizziglen tudja magyar árja voltát bizonyítani. Éz a magyarság csodája. Az, hogy a sok betelepített és betelepült egy-két generáció után már mély magyar identitásúvá válik. Az, hogy hogyan és mitől, nem tudható, de így van. Ez a magyarság különleges csakrája. Ezért van az a csoda, hogy a körülmények ellenére, mikor minden "jövevény" nép eltűnt, feloldódott a mai környezetünkben, a magyar egyetlenként megmaradt, sőt magába olvasztott számos népet és nemzetiséget. Ettől különleges és varázslatos az én népem, és ezért (is) vagyok rá ilyen büszke!
Muttimi
2012. június 27. 16:25
Micsoda szókincs.... Ráadásul egy hölgytől...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!