Ez kíméletlen: hihetetlen fricskát kapott az olimpiai megnyitó! (VIDEÓ)

2024. július 27. 13:33

Transzsportolók, LMBTQ-sportágakban, ha így haladunk, ilyen lesz az olimpia 2060-ban!

2024. július 27. 13:33
null

Fotó: képernyőmentés

Pénteken este elkezdődött a sportágak ünnepe, a párizsi olimpia – egyelőre azonban mégsem a nemes küzdelemről szólnak a híradások, hanem a botrányos jelenetekkel tarkított megnyitóról. Egymás után látnak napvilágot a reakciók, illetve egy kisfilm is készült a produkció hatására, amely arra mutat rá, milyen olimpiára számíthatunk 2060-ban, ha így megy tovább a világ...

Ezt is ajánljuk a témában

Méretes dekoltázsukra büszke szakállas férfiak, akik vadonatúj sportágakban mutathatják meg, mennyire tudják felkötni az alsóneműjüket.

Érdemes megtekinteni az alábbi kisfilmet, már csak az elrettentés okán is:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. július 28. 06:10
Nyugati métely.
FreeEurope
2024. július 27. 20:49
Amúgy ez már most van. Nem lesz, hanem van.
2024. július 27. 20:42 Szerkesztve
A provokáció minden formájában az intolerancia, a rosszindulat és a szocializálatlanság megnyilvánulása. Az u.n. polgárpukkasztás egy eufemizmus a provokációra! Provokáció: Előre megfontolt és ártó szándékú magatartás, megnyilvánulás, amellyel egy másik személyt vagy csoportot olyan visszavágásra késztetnek, amit később rá nézve hátrányosan használnak fel. /Wikipédia/ Az ártó szándékon van a hangsúly! A szocializálatlan személyek magatartása közösség- és szabályellenes, felelőtlen, önző, bűntudat nélküli. Képtelenek a szociális normákhoz alkalmazkodni. Hajlamosak a csalásra, hazudozásra. Továbbá impulzivitás, ingerlékenység, agresszivitás, felelőtlenség, lelkiismeretlenség és az empátia hiánya jellemzi őket!
tapir32
2024. július 27. 20:40
A jobboldali konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. nincs olyan, hogy baloldali kultúra! Baloldalon kultúra ellenesség és ideológiák vannak! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! Az európai kultúra, keresztény kultúra! A liberalizmus egy az ideológiák közül. Minden ideológia totális és kizárólagos világkép kialakítására törekszik. Nem ismer el más elképzeléseket. Ellenséges és kirekesztő minden más nézettel szemben és azokat fel kívánja számolni /A liberalizmus története a fentiek eklatáns példája./ A nyitott társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyitott társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!