Látta már hogyan készült Szoboszlai az Operába? (videó)

2024. január 10. 13:49

Magánrepülő, limuzin, egyedi luxusöltöny. Mutatjuk a nagy nap teljes összefoglalóját!

2024. január 10. 13:49
SZOBOSZLAI Dominik

A Liverpool futballistája megadta a módját! Szoboszlai Dominik és a magyar labdarúgó-válogatott tarolt Az Év Sportolója Gálán: a nemzeti együttes lett az év csapata, Marco Rossi szövetségi kapitány az év edzője, a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik pedig az év férfi sportolója. A 23 éves kiválóság most közzétette, hogyan készült a nagy napra, Liverpoolból Budapestre érkezését, sőt még azt is, hogyan készült a frizurája. Videóját több mint 100 ezren – a válogatottbeli csapattársak közül többek között Schäfer András Németh András – lájkolták és mintegy 500-an hozzá is szóltak. 

Egy férfi! Akinek van stílusa és egyénisége! És tudása… Maximális tisztelet!”

 – írja az egyik kommentelő. 

Szoboszlai Dominik azóta nagy erőkkel készül a visszatérésére, a január elsején combizom-sérülést szenvedett középpályás az esti, Fulham elleni Ligakupa elődöntő első felvonásától még távol marad, ám jó eséllyel hamarosan bevethető lesz. Erről személyesen is beszámolt a budapesti gálán. A klubszezon után nyáron Németországban rendezik az Európa-bajnokságot, amelyen először szerepelhet, miután sérülés miatt lemaradt a 2021-es, részben magyarországi rendezésű tornáról.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 10. 18:56
Most tényleg ez a, balf.., hazaáruló banda egy magyar fiú sikereinek a szemét kommentelője lett? A horpadt mellű, gyászhuszárok tényleg nem undorodnak maguktól?
Takagi
2024. január 10. 16:57
Minden téren stílusos. Kiváló magyar ember, kiváló sportember. Hajra Domi!
pandalala
2024. január 10. 15:51
hoppá
briantiq-2
2024. január 10. 15:30
Telve vagyunk életmód-szakértőkkel. Labdába rúgtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!