Eltiltottak előnyben, Szoboszlait tilos eltékozolni!

2023. október 04. 17:11

A magyar kulcsjátékosa, igazi jolly jokere Jürgen Kloppnak a Liverpool labdarúgócsapatánál.

2023. október 04. 17:11
Wolverhampton Wanderers v Liverpool FC - Premier League

Nem elegendőek a csapatot sújtó hibás ítéletek, még nélkülöznie is kell fontos embereit a menedzsernek. Eltiltották a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool két labdarúgóját, akiket a videóbírós (VAR) hiba miatt nagy port kavart Tottenham elleni, idegenben 3-2-re elveszített szombati bajnokin állítottak ki. A Vörösök a rangadó 26. percében kerültek emberhátrányba, Curtis Jones VAR-vizsgálat után kapott sárga lap helyett pirosat talpalásért. A 69. percben kilenc emberre fogyatkozott  a Liverpool, miután Diogo Jota két perc alatt két sárga lapos szabálytalanságot is elkövetett. A klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a benyújtott fellebbezés ellenére Jonest három találkozóról tiltották el, így nem léphet pályára a Brighton, az Everton és a Nottingham Forest elleni angol bajnoki mérkőzéseken. Jota az ilyenkor automatikusan járó egymeccses szankciót kapta.

Ezt is ajánljuk a témában

A szankciók azonban kizárólag a Premiere League találkozókra érvényesek, így csütörtökön, az Európa Ligában, a belga Saint Gilloise ellen pályára léphetnek a renitensek. Mindez talán megkönnyíti a csapat összeállítást Jürgen Kloppnak, akinek fél szemmel a vasárnapi, Brightonnal szembeni bajnokira is figyelnie kell. Ennek jegyében az ott nem bevethető Jotával és Jones-szal számolhat, Szoboszlai Dominikot pedig – vélhetően ahogy legutóbb az EL-meccsen – csak szükség esetén veti be, hogy minél fittebb legyen a hétvégén. Ugyanakkor – jelen állás szerint – egyik találkozón sem számolhat a német tréner Cody Gakpóval, a holland sérülés miatt nem állhat rendelkezésre a következő napokban.
 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci57
2023. október 05. 09:55
Én sem értek egyet a hozzászólásával, de miért lenne már az ugandai bubu név rasszista? Megint túltoljátok a dolgot. Ez ugyanaz, hogy ha valaki bírálni merészeli Szaros Gyurka bácsit, az rögtön antiszemita lesz. Akkor az amerikai zsidók nagy része, meg Bibi Netanjahu is antiszemita?
Kétes
2023. október 04. 19:13
@ugandai bubu Rasszista a nickneved. De ez a kisebbik baj. Unod, hogy Szoboszlairól ír a mandi? Én meg azt unom, hogy te itt óberkodsz. Mégha valami jókat mondanál! De nem! F@szságot írogatsz. Úgyhogy Takavan a nyugati fényre, vagy a DK-s pártgyűlésre!
Ugandai Bubu
2023. október 04. 18:30
KURVÁRA ELÉG volt már Szoboszlaiból. Ha térdel, ha nem térdel, ha kibaszta a nőjét, ha nem, nem érdekel, szurkoljunk neki és kész, de most már nagyon uncsi, brutális-mutatjuk-ki-nem-találja-hoppá mandiner!
need-info
2023. október 04. 17:24
Szoboszlait el kell tiltani, mert káros az egészségünkre... /humor/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!