A cenzúrát védi és a cenzorokat sajnáltatja a 444

2018. augusztus 9. 19:44

Megadja Gábor
888

Kommunisták kezébe sosem szabad hatalmat adni, mert abból mindig cenzúra lesz.

„Az egész cenzúrának a lényege ugyanaz a csiki-csuki, amit alkonyán a Kádár-rendszer alkalmazott. Ha akarom, rendszerellenes, ha nem akarom, nem az. A »gyűlöletbeszéd« nevezetű gumifogalom segítségével az Univerzum Urai azt lövik ki, akit akarnak. Ennyire egyszerű az egész, és ezt veszik védelmükbe a haladók, igaz, a történelem során nem először. A haladó gondolatnak ugyanis születési rendellenessége, hogy az embereket szabadságra kell kényszeríteni, meg kell nevelni őket, meg kell nekik mondani, mit szabad mondani és gondolni.

És hogy mennyire önkényes a cenzúra, álljon itt egy hazai példa. Ambózy Áron rezsimkollégát az alábbi képért tiltották le a Facebook hihetetlenül kifinomult »moderátorai« harminc napra, és még a fellebbezésre is képesek voltak válaszolni. A kép egy profilkép, amin alanyunk rendkívül gyűlöletkeltő módon áll.

Ennyit arról a fenti hazugságrengetegről, amit összehordtak nekünk a drága haladóink. A tanulság: kommunisták kezébe sosem szabad hatalmat adni, mert abból mindig cenzúra lesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre