Kortárs galéria nyílt a siófoki ipartelepen

2015. július 09. 15:58

Gácsi Barna Ferenc kortárs szobrászról elnevezett galéria olyan, mintha egy erdőben sétálnánk: fák helyett viszont a kortárs művész szobrait csodálhatjuk.

2015. július 09. 15:58

Siófok külvárosában egy autószervizzel szemben nyílt rendhagyó galéria az ipartelepen. A Képzőművészeti Egyetemen húsz éve végzett Gácsi Barna Ferenc  a szobrászkodás minden műfaját megjárta eddigi pályája során. Dolgozott már fával, bronzzal, kerámiával és kővel, a galériájában kiállított szobrok pedig ezeket az anyagokat ötvözik.

 
A művész a We Love Balatonnak elárulta: három éve költözött le feleségével Siófokra, amelyet egy nagyon szép és élhető városnak tart, valamint elég nagynak ahhoz, hogy be tudja szerezni a szobrászkodáshoz szükséges anyagokat. Munkáiban a balatoni homokkő is időről-időre megjelenik. Az ingyenes galéria egyelőre péntek és szombat délután van nyitva, de a szobrász és felesége előzetes bejelentkezés alapján bármelyik nap fogadja az érdeklődőket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!