Őrjöngenek a liberális újságírók, mert Tucker Carlson kíváncsi volt Vlagyimir Putyin álláspontjára

2024. február 07. 14:16

Anne Applebaum szerint azért nem jó az interjú, mert annak készítője egy „propagandista”.

2024. február 07. 14:16

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla: Tucker Carlson a hétvégén Moszkvába érkezett. A népszerű műsorvezető kedd este bejelentkezett az X-en, ahol megerősítette, hogy azért érkezett az orosz fővárosba, hogy interjút készítsen Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

A Politico szerdai cikkében összefoglalta azon liberális újságírók véleményét, akik felháborodtak Tucker Carlson munkája miatt.

„Sok újságíró készített interjút Putyinnal, aki egyébként gyakran szokott beszédeket is tartani” – írta Anne Applebaum amerikai újságíró és történész az X-en

Carlson interjúja azért más, mert ő nem újságíró, hanem propagandista”

– fejtette ki röviden a véleményét.

„Szegény, szegény Vlagyimir Putyin” – gúnyolódott a Wall Street Journal vezető külügyi tudósítója,

szintén az X-en. „Eddig senkinek sem volt alkalma Nyugaton meghallgatni, hogy elmagyarázza mindazokat a kiváló okokat, amelyek miatt meg kellett szállnia Ukrajnát” – írta Jaroszlav Trofimov.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 09. 14:03 Szerkesztve
Hát igen már reggel olvasgattam néhány külfóldi lapot. Egyeseknek az fájt, hogy Putyin 9 percig közbeszolás nélkül beszélhetett!!! § Hát igen Carlson nem egy német ujságiro, aki a vendégeit csak azért invitálja a studioba, hogy magát fényezze, és csak az hangozzon el amit neki elöirtak. A másik lap meg azt irta, hogy Putyin történelem orát tartott. § hát igen, ha már nincs a libsi társaságban senki, aki ismerné legalább a 20. Század történetét és különösen az orosz történelmet a Lenin puccsa után. A morgás helyett esetleg meg kéne köszönni.
mazsola-977
2024. február 09. 09:49
Elhallgatásban és dezinformációban az USA verhetetlen.
zsolt196969
2024. február 08. 20:24
Recipkoki kaka Bartus írását olvasd el ha tudsz olvasni és értelmezni mit írt.Te DK pöcs. Már neki is egy balfasz banda vagytok. Olvasd el oda szarjál te buta DK kis pocs
Csubszi
2024. február 08. 11:51
Borzasztó, még majd meghallják a másfajta igazságot is! Maradjanak csak sötétben a gombák, igaz, ökör globalista banda! Veszítetek, erodálódtok, kampec, nektek annyi! A világnak tele van veletek a töke!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!