Lövöldözés volt egy amerikai szórakozóhelyen, többen meghaltak

2024. szeptember 22. 11:29

Még kérdés, hogy a merénylő odasétált az áldozatokhoz vagy autóval hajtott a tett helyszínére.

2024. szeptember 22. 11:29

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Tüzet nyitottak az alabamai Birmingham egyik népszerű szórakozóhelyén szombat este. A lövöldözés során négyen életüket vesztették, több tucatnyian pedig megsebesültek – számolt be a történtekről a CNN.

A támadás este 11 óra után történt. Truman Fitzgerald rendőrtiszt közlése szerint két férfi, és egy nő a helyszínen meghalt, a negyedik áldozat pedig a helyi kórházban halt bele a sérüléseibe. 

A rendőrség egyelőre senkit nem tartóztatott le.

A tájékoztatásból kiderült, hogy az áldozatok mind a szabadban tartózkodtak: a járdán vagy az úttesten álltak. A nyomozók jelenleg is azon dolgoznak, hogy megállapítsák, a merénylő odasétált az áldozatokhoz vagy járművel hajtott-e a tett helyszínére.

A lap ismertette, hogy a környéken további lövések is eldördültek. A sérülteket a helyi kórházba szállították, állapotukat nem hozták nyilvánosságra.

A CNN arra is kitért, hogy a renderség előtt még az sem világos, hány támadó volt összesen. 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 15:56
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­k­e­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­u­n­c­­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Héja
2024. szeptember 22. 15:49
A hír az lenne, hogy többen élteben maradtak.
auditorium
2024. szeptember 22. 13:53
A könnyű fegyvervásárlást és fegyverhasználatot eddig egyik pártnak sem sikerült csökkenteni, mert a fegyverlobby diktál. Kamala asszony is igérte, h. tüzetesebben megvizsgálják, kiknek adjanak engedélyt fegyverviselésre. Egyébként neki is van - jelentette be beszédében - és ha megtámadják, akkor bizony használja.
wadcutter
2024. szeptember 22. 13:33
csak egy népszerű szórakozás volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!