A világ, ahol élünk

2024. augusztus 10. 06:35

A trendi Nyugaton mélyen meg vannak győződve arról, hogy ők az út, az igazság és az élet.

2024. augusztus 10. 06:35
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Igazából nem tudom, hol is kellene elkezdeni, ugyanakkor azt is érzem, hogy teljesen mindegy. Mert mindenhonnan pontosan ugyanoda jutunk. Róma? London? Falanszter? Mindegyik egyszerre… Akkor vágjunk bele!

Óriási felháborodást váltott ki a zsidó szervezetek körében nem csupán Belgiumban, de Európa-szerte a Humo belga magazin cikke, amelyben Herman Brusselmans flamand író gyakorlatilag a zsidók megölésére szólított fel – számol be róla a Politico brüsszeli hírportál. Írásában Brusselmans úgy fogalmazott, hogy amikor látta egy, a romok között az anyjáért kiáltó palesztin kisfiú képét, elképzelte a saját feleségét és kisfiát hasonló helyzetben, és annyira felbőszült, hogy legszívesebben kést vágott volna minden zsidó torkába, akivel találkozik.
Varázslatos, nem? Emlékeznek még a régi szép időkre, amikor hatalmas nemzetközi botrány kerekedett abból, hogy a magyar parlamentben elhangzott egy felszólalás alatt, miszerint »hordót a zsidónak!«. Majdnem bevonultak az ENSZ-csapatok, a »pesti zsidó firkászok« elkezdtek arról cikkezni, hogy megint be kell csomagolniuk a bőröndjeiket – aztán kiderült, hogy ami elhangzott, az »hordót a szónoknak!« volt, de az már senkit nem érdekelt. Attól fogva felépült a »magyarországi antiszemitizmus« aljasságból és hazugságból összerótt, összenyálazott katedrálisa, kinevezték bele főpappá Csurka Istvánt, kicsit később én lettem a ministráns, és így éltünk úgy harminc-harmincegy évig. Ha tüsszentettél a Dohány utcában, másnap megírták, csomagolniuk kell a zsidóknak. És most, ebben az ihletett pillanatban képzeljük el, ha akkoriban, vagy akár két-három évvel ezelőtt valaki kijelentette volna idehaza, miszerint legszívesebben kést vágna minden zsidó torkába. Na? Megvan a kép odabent, fejben?

Ne törődj vele. Ma más világot élünk.

A nagy belga író ma nyugodtan megteheti, semmi sem fog történni. Se vele, se úgy általában »antiszemitizmus« ügyben. A világ, ahol élünk, mára megtért a szélsőbalosok eredendő antiszemitizmusához és Izrael-ellenességéhez, helyreálltak a dolgok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
destsai
2024. augusztus 11. 07:13
"Bizony. Ráadásul ennek saját fájdalma és öröme sincs, csak a nyomorúsága, ami abból következik, hogy teljesen felesleges a létezése. Viszont most kést vágna minden zsidó torkába. Hát persze, rájött, hogy neki is érdekesnek, modernnek, trendinek kell lennie, eljött a tizenöt perc hírnév ideje. Kést vágna minden zsidó torkába, úgy fel van háborodva a gázai arabok nyomorúságán. ....Ma más segget kell nyalni a progresszív világban ..." mindig tudtam, hogy vastag bőr van a pofádon. élmény tőled olvasni ezt a sok zagyvaságot, egy belga hasonszőrű gané elmélkedése okán. amióta az eszed tudod, eszerint élsz. várod a mindennapi 15 percedet, amikor mindegy miről, kiről, mit, kit, csak gyalázni, elásni, akasztani, bombát,cipeltetni ajánlhass a megbízóid gyöngyeiért cerébe.
B_kanya
2024. augusztus 11. 00:18
2014 nyárutójáról származik a GORLOVKAI MADONNA története. Pár nappal 24. születésnapja előtt Krisztina Zsuk, férjével, és tíz hónapos kislányával, Kiraval együtt menekülni volt kénytelen otthonából. NOHA HARCOK OTT, A KÖRNYÉKEN SEM VOLTAK, az ukránok folyamatosan lőtték a lakótelepüket, ahol így nem volt tovább maradásuk. Anyósuknál akartak meghúzódni. Egy parkon kellett volna átszaladniuk. Ám ekkor újra kezdődött az ágyúzás. Anya és gyermeke egymást átkarolva próbálták átvészelni a támadást. Nem sikerült: a repeszek mindkettőjüket halálra sebezték. Olyanok voltak halálukban, mint a Madonna a Gyermekkel. internetfigyelo.com/teljesen-ok-nelkul-a-donbassz-gyermekaldozatai/
B_kanya
2024. augusztus 11. 00:13
Patika 2024. augusztus 10. 14:25 • Szerkesztve "(nyugdíj pénztárak után, most a lakosságnál kint ragadt régi üvegbetétek lenyúlását se restellte pl. meglépni)" A tótoknál meg Pólában miért 50 jurocent egy PET palack, de már tavaly is?
B_kanya
2024. augusztus 11. 00:11
kunfia1 2024. augusztus 10. 22:51 "„Igazából nem tudom, hol is kellene elkezdeni" Most kéne abbahagyni, elfutni, elrohanni... Amíg lehet..." Jön a lyákópp kormány, kanfiú?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!