Ukrán admirális: Gyorsabban megnyernénk a háborút, ha korlátozás nélkül lőhetnénk Oroszországot a nyugati fegyverekkel

2024. január 28. 14:01

Olekszij Neizspapa bejelentkezett a kiszuperált brit hadihajókért is.

2024. január 28. 14:01
null

Ukrajna gyorsabban nyerné meg a háborút, ha engedélyt kapna arra, hogy brit és más nyugati fegyverekkel lőjön Oroszország mélyén lévő célpontokat” – jelentette ki a SkyNews-nak az ukrán haditengerészet vezetője.

Olekszij Neizspapa admirális szerint a közel két éve dúló háború lefolyása egészen másképp alakult volna,

ha az ukrán erők a kezdetektől fogva korlátozás nélkül használhatták volna a nyugati fegyvereket, illetve hadianyagot.

Az admirális bejelentkezett a kiszuperált brit hadihajókért is, mondván, biztosítani kell, hogy Oroszország örökre feladja még a gondolatot is, hogy Ukrajna irányába induljon, beleértve a tengeri útvonalakat is.

Nyitókép: Illusztráció. Orosz honvédelmi minisztérium / Sputnik via AFP

Összesen 313 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HZ72
2024. január 29. 14:28
Barom álat.
Nemkellnév
2024. január 29. 13:13 Szerkesztve
Tulajdonképpen miért kell a "fejlett, civilizált" világnak Oroszországot támadnia? Az ember manipulálható. Aki nem hiszi, az vagy ismeri vagy éppen ellenkezőleg, nem jól ismeri Soros Györgyöt és a hozzá hasonlóan gondolkozókat. Szinte értelmetlen küzdeni ellenük, mert az origo nem ők.
attysh
2024. január 29. 12:22
Igen, teljesen igaz. Ahogy az is, ha a nyúlnak sörénye lenne, oroszlán is lehetne
Krupp Skya
2024. január 29. 09:26 Szerkesztve
"lajajakab11 2024. január 28. 18:06 moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!! Nimril" Én félkegyelmű vagyok, ha téged elitélnek háborús bűnök miatt arra hogy levágják a faszodat én félig meg kegyelmeznék neked csak a felét engedném levágni, de a belső felét. A külsőt vissza kapnád, belsőt elküldeném Kovács Gatyás Laci bácsinak a rokkant kocsijához legyen belső. Kovács Laci bácsinak most a rokkant kocsijára van kitűzve .a HAZUGSÁGGYÁR feliratú zászló azzal kerekezik az öregotthonba körbe körbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!