Az Izraelnek nyújtott támogatás egy újabb biankó csekk Kijevnek

2023. október 27. 21:10

Ebben a pillanatban a status quo pártja az, amely vakmerő, veszélyes és szélsőséges.

2023. október 27. 21:10
Kevin Roberts
The American Conservative

„Európa háborúban áll. A Közel-Kelet is. Ázsiát egy népirtó, totalitárius szuperhatalom uralja, amely most a nyugati féltekén is stratégiai előnyre tesz szert. 

A migrációs válságok öt kontinenst destabilizálnak. Mégis, azok az intézmények, amelyeknek az Új Világrendünket kellene irányítaniuk, idejük és költségvetésük nagy részét azzal töltik, hogy Orbán Viktor, a Brexit és persze zsidó testvéreink gyűlöletét kiabálják. 

Kíméljenek meg minket a normákon és a szabályokon alapuló rendtől, valamint az ENSZ és az EU határozatairól szóló intézményes közhelyektől. 

Ebben a pillanatban a status quo pártja az, amely vakmerő, veszélyes és szélsőséges. És mégis, hűen a formájához, ez a tömeg, amely 2003-ban az iraki szkeptikusokat udvariasságból kiolvasta a társadalomból, most ugyanezt próbálja tenni bárkivel, aki megkérdezi, mi lehet Amerika stratégiája Ukrajnában.

Ahelyett, hogy egy ilyen tervet mutatna be Biden elnök és Mitch McConnell, az Izraelnek nyújtott támogatás egy újabb biankó csekk Kijevnek. 

De jó híreim vannak a nemzetbiztonsági realizmus e frontján: minden szúrásuk, intellektuális becstelenségük, félelemkeltésük és ujjal mutogatásuk ellenére... ők veszítenek, mi pedig nyerünk. 

Az ok nyilvánvaló: az amerikai nép a mi oldalunkon áll.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitófotó: REUTERS/Leah Millis

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2023. október 28. 07:12
az internáci(liberális) diktatúra bukását is az emberi lustaság és butaság okozza mint annyi más bukást. az Orbánozás vagy kipécézett népek gyűlölete mindenféle szellemi restség és fizikai utánajárás nélkül fokozható a végtelenségig. A gond az hogy a hallgatóság egy idő után megunja de akkor már nem kontrollálható az őrület ezért bukás a vége.
alenka
2023. október 28. 03:19
Európa háborúban áll???....nem tudtam...
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. október 27. 23:17
Cuckservative
Bitrex®
2023. október 27. 23:01
"Ázsiát egy népirtó, totalitárius szuperhatalom uralja, amely most a nyugati féltekén is stratégiai előnyre tesz szert." Gondolom, Kínára gondolt a fickó, de kicsit eltúlozza. Amúgy meg eddig az USA akart az egész világon(!) stratégiai előnyre szert tenni. Hát változnak az idők! Az USA-ban is tulajdonképpen mindegy, ki az elnök. Csak ott rejtett diktatúra van, mert az igazi spílerek a háttérből irányítanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!