Őt leplezte volna le egy műsor: elvágathatta a TV-kábelt a román polgármester

2015. október 20. 09:40

Öt kábeltévé-hálózatból négy leállt a romániai Năvodariban, miután valaki elvágta az optikai kábeleket. A gyanú szerint a tettes a polgármester lehetett, mivel éppen azelőtt szakadt meg az adás, hogy a helyi ifjúsági tábor körüli problémákról futott volna egy oknyomozó riport az egyik csatornán.

2015. október 20. 09:40

TV-kábelek elvágásával vádolják Nicolae Mateit, a romániai Năvodari polgármesterét, miután vasárnap pont az előtt szakadt meg ötből négy szolgáltató adása a városban, hogy a helyi ifjúsági táborról szóló oknyomozó riport lement volna az egyik csatornán – írja az Adevărul és a Hírmondó.ro. Az ötödik szolgáltató kábele is csak azért maradt ép, mert a föld alatt fut.

A műsorban az Antena 3 tévé annak járt utána, hogyan ment tönkre az egykori năvodari-i diák­üdülő. Ez 143 hektár területtel rendelkezett a legjobb tengerparton, amelynek piaci értéke nem kevesebb mint 150 millió euró. A terület 2005-ben az ingatlankereskedő cápák kedvenc célpontja lett, akik közül a legelső és legnagyobb éppen Nicolae Matei, Năvodari város akkori és jelenlegi polgármestere volt – írja a Hírmondó.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2015. október 20. 11:26
"Ó, Istenem, a szent együgyűség." :D Mondjuk így a fél világ értesült a stiklijeiről, de a bölcs előrelátás nem jár együtt a polgármesteri székkel.
pollip
2015. október 20. 10:02
Jó, hogy megtette, mert így nagyobb hír mindenfelé:-)))))))
vakhangya6
2015. október 20. 09:49
Mennyivel egyszerűbb Magyarországon az élet. Itt törvénybe iktatnák ezt a lopást.
Brigadéros
2015. október 20. 09:48
Román néplélek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!