Bloomberg: Meggyengítené Európát, ha Franciaországot Orbán Viktoréhoz hasonló ízlésben rajzolná át Le Pen

2022. április 21. 08:56

Az amerikai portál szerint Le Pen győzelme „ajándék lenne Putyinnak”.

2022. április 21. 08:56
null

Az amerikai portál Marine Le Pen elnöki kampányával kapcsolatban arról ír: az előző választáson az EU-ból való kilépéssel kampányoló Le Pen most „népszerűbb üzenetet hirdet Orbán Viktor nyomdokaiban járva”, ami egy „kizsigerelt EU-t, a német együttműködés felszámolását és az Oroszországgal kapcsolatos egység felszakítását jelentené”.

A publicisztika állítása szerint „talán még a magyar miniszterelnöknek sem volna ínyére az 5 milliárd eurós lyuk az EU költségvetésében”, ugyanis, mint a cikk írja, „ennyivel fizetne be ugyanis kevesebbet Franciaország Le Pen győzelme esetén”.

Nyitókép: Ludovic Marin / AFP

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2022. április 21. 21:21
Ezzel szemben az igazság az, hogy megerősítené, netán megmentené Európát a teljes pusztulástól, ha pl Le Pen megnyerve a választásokat elkezdene végre normálisan kormányozni. Kedves Bloomberg, nem kell hazudni.
Nyugati Ádám
2022. április 21. 19:40
A Bloomberg a médiával összenőtt pénzoligarchia egyik szócsöve. Ami nem jó annak a cca 100 családnak, akik a nemzetközi pénz- és tőke ügyeket uralják azt a Bloombergnek és társainak az emberiséget veszélyeztető tényként kell a médián keresztül elhitetnie. Az okosabb középhatalmak már nem dőlnek be az ilyesminek, de a valamilyen sáros ügy miatt fogható politikusokkal elárasztott országok és intézmények már kiszolgáltatottakká váltak. A szerencsétlen ukrajnai lakosokat pedig akaratuk ellenére ezeknek a háttérerőknek a kiszolgáltatottjaivá tették a saját, általuk választott politikusaik. Az EU pedig ugyanezt teszi a tagállamok lakosaival. Macron a Goldman Sachs-nál kiképzett globalista. Kellő ukrán konfliktusos érzékenyítést köbvetően tények nélkül is lehet Le Pen asszonyt az oroszoktól függőnek titulálni. Így Macron vezetése alatt az ukránokéhoz hasonlóan, bár közel sem annyira drámai módon alakulhat a franciák túlnyomó részének a jövője is.
XTRO
2022. április 21. 15:02
Be vannak szarva, pontosan látják, hogy Le Pen győzelme mentené meg Európát, tőlük.
olajfa1
2022. április 21. 14:52
A "Blooomberg jobban teszi ha a szoktatja magát ahhoz hogy Franciaország olyan vonalat követ mint Magyarország!!!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!