Orbán a nevetséges fenyegetésével hiszterizálja a magyarokat

2023. március 31. 18:01

Bartus László
Facebook
És azt a hamis látszatot kelti, hogy a béke egyetlen feltétele az oroszok előtti kapituláció.

„Orbán hazugsága a békéről az oroszok háborús céljait szolgálja, hogy az orosz front ne omoljon össze, és Putyin erőt gyűjtsön. Ha az oroszok elfoglalhatják Ukrajna bármely részét, akkor soha nem lesz béke, és idő kérdése, hogy az oroszok mikor terjeszkednek tovább, egész Európát fenyegetve. A Kremlben egy elmebeteg tömeggyilkos, háborús bűnös ül, akit megroppantottak a nyugati szankciók, ezért nem tudja finanszírozni a háborút, de az elszámított kalandor háborújából nem tud visszavonulni sem, mert akkor neki vége. Béke viszont csak akkor lesz, ha távoznak az oroszok.

A világháborús veszélyt egyedül az oroszok okozták és ők jelentik. Orbán viszont a Nyugatot okolja azért, mert ellenáll az orosz terjeszkedésnek. Egyetlen szava nincs az oroszokhoz, pedig ők fenyegetnek atombombával és világháborúval, ami Oroszország végleges pusztulásával járna. Orbán a nevetséges fenyegetésével hiszterizálja a magyarokat, és azt a hamis látszatot kelti, hogy a béke egyetlen feltétele az oroszok előtti kapituláció. Orbán egy rossz orosz ügynök, aki ezzel kivezeti Magyarországot Európából, és elmebeteg tömeggyilkosokhoz csatolja az ország szekerét.”

****

Nyitókép: Mátrai Dávid

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

jaja az oroszok terjeszkednek akik elfoglaltak par megyet felig
az amerikaiak akik meg a vilagon mindenutt ott vannak, eszebe se jutnak

Ha Orbán jónapot kíván, már azzal is fenyegeti a Bartus-féléket. Sőt, a szimpla levegővételével is.
Az ő hiszterizált közegükben már csak a háború maradt, mint gyógyír, mint megoldás. Fel kell borítani a sakktáblát, ha másként nem jutnak hatalomra. Még rosszabb: a világot kell lángba borítani. Nekik most a béke nem opció. A helleri nem lesz itt nyugi az ő vezéreszméjük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés