Tíz perc alatt teljesen lerombolt egy várost a tornádó: nőtt a halottak száma (VIDEÓ)

2023. március 26. 09:08

Mutatjuk, mi maradt Rolling Fork városából.

2023. március 26. 09:08
null

Helyi idő szerint péntek este csapott le egy hatalmas tornádó Mississippi államban, melyben az eddigi adatok szerint legalább 26-an vesztették életüket. A tornádó városokon átívelve pusztított az államban, tucatnyi épületet romba döntve. A katasztrófavédelem szerint sokan rekedtek a romok alá. 

Az állam nyugati részében lévő Rolling Fork város egyik lakosa azt mondta, a házuk hátsó részén kitörtek az ablakok, úgy fogalmazott, hogy a környéken súlyos károk keletkeztek. 

Soha nem láttam még ilyet. Az egész város megsemmisült” – mondta Brandy Showay.

A tornádó tíz perc alatt ment végig a településen, a földdel téve egyenlővé azt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. március 27. 08:08
Őszinte részvétem a súlyos veszteségeket elszenvedő családoknak. Isten segítse Őket!
nakatomi
2023. március 26. 20:44
Az, hogy teljes joggal undorodunk az USA kormányának erőszakosságától, és erkölcstelenségétől; még senkit sem jogosít fel arra, hogy az átlag amerikaiak szenvedésével szemben ilyen kárörvendő magatartást tanúsítson.
DonCiccio
2023. március 26. 16:59
Rolling Fork ,,város" Terület: 3, 656 km2 Lakosság: 2143 fő Tehát egy tanyaközpont ez a ,,város" , ami három !!!! négyzetkilométer területű, jó, majdnem négy is és valamivel több mint kettőezer !!!!! lakos És tíz !!!!! perc is kellett a tornádónak, hogy elsimítson mindent !!!!! Nahát ! Ez borzalom Brutál meg még anál és még sose láttak ijjjett .....))))) Videó is van a jutubon ? Őrület maga Köszönnyükk Mandi !!
Takarító
2023. március 26. 14:45
A faház könnyebben repül, mint a tégla. Ennyi a tragédia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik