Hivatásos árulóink

2023. február 9. 10:47

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Két Magyarország - Karácsony brüsszeli csápja, Jávor Benedek megint tudatosan hazudott.

„Ide jutottunk: a napi rutin részévé vált, hogy magyarországi telephelyű balliberális »politikusok« kimennek Brüsszelbe, Berlinbe, Washingtonba, és diktatúrázzák, gyalázzák a saját hazájukat. Azt az országot, ahol születtek. (Jó, nem mindegyikük.) Pénzmegvonást, kötelezettségszegési eljárást, minél súlyosabb büntetést követelnek ellene. Ha a legcsekélyebb igazságmagja, tényalapja lenne a Magyarországra szórt rágalmaiknak, tehát például az ellenzék vezetői börtönben sínylődnének, miként az egy diktatúrában elvárható, a balliberális média be lenne tiltva, a kormányétól eltérő véleményen lévőket elvinné a karhatalom, a tüntetők szemét Gyurcsány-módszerrel kilövöldözné a rendőrség, akkor némileg érthető lenne a folyamatos sipákolás, segítségkérés. Ám ilyesmik nem történnek. Nem nálunk történnek.

A más véleményen lévőket nem nálunk, hanem a »művelt« Nyugaton hurcolják el bilincsben. Ehhez elég, ha tiltakoznak az erőszakos népességcsere-program ellen, tudósítanak migránsbűnözők büntetőperéről (Tommy Robinson), nem tetszik nekik az óvodai genderagymosás, esetleg csöndesen imádkozni merészelnek a meggyilkolt magzatokért egy abortuszklinika előtt. Aki nem teljesen korlátolt, láthatja, hogy a magyar sajtó sokszínűbb, mint az egyoldalú, kézi vezérelt nyugati fősodratú »Lügenpresse«. Nálunk mindenféle vélemény megjelenhet – arrafelé csak az, ami a kánonba illeszkedik.

Magyarországon az anarchista csőcselék az amerikai ügyvivő pszichikai bűnsegédletével, következmények nélkül megostromolhatta a Fidesz székházát, elfoglalhatott hidakat, egyetemeket, mégsem verték agyba-főbe őket, mint például Franciaországban mostanában Macron rendőrsége a nyugdíjkorhatár emelése ellen tiltakozókat. Errefelé nemhogy nem zárják rács mögé a balliberális politikusokat, de még Gyurcsány ügyvédje is évek óta szabadlábon garázdálkodhat, noha sok milliárdos költségvetési csalással vádolják. »Független« bíróságok, fékek-ellensúlyok rendszere? Sorra fölmentették a korrupciós vádak alól azokat a baloldali politikusbűnözőket, akikről az elszámoltatási kormánybiztos meg az ügyészség dokumentumokkal bizonyította, mekkora kárt okoztak a közvagyonban. Annak sem lett következménye, hogy 2018-ban az akkor még Darák Péter vezette Kúria »véletlenül« rosszul értelmezte a jogszabályokat a levélszavazatok terén, és megfosztotta a Fideszt egy parlamenti mandátumtól. És akkor arról handabandázik a Sargentini, legutóbb meg ez a Delbos-Corfield, hogy a Fidesz veszélyezteti a bíróságok függetlenségét. Valójában a Soros »civiljei« által »érzékenyített«, szélsőségesen elfogult, ítéleteikkel nyíltan politizáló balliberális bírók veszélyeztetik a honi jogszolgáltatást.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lényeg lemaradt, kedves Mandi! Jávor egy Pilhál által hivatkozott interjúban a következőképpen nyilatkozik:

"Jávor nemcsak tudatosan hazudik, hanem mérhetetlenül aljas is. Szerinte már-már Orbán tehet a háborúról. Aztán még erre is képes rátenni egy lapáttal. Oroszország nem zsarolja Magyarországot az árakkal, mert azok már így is magasabbak, mint máshol. ... A magyarok önként teszik meg azt, amit más zsarolásra tenne. Jó kapcsolatokat akarnak fenntartani Oroszországgal...Úgy vélik, hogy Moszkva legyőzi Ukrajnát, és van esély az ukrán határok módosítására és Kárpátalja annektálására - lódítja."

Vagyis Jávor a felszámolás alatt lévő kárpátaljai magyarság alá tesz egy lapáttal, jó hivatkozási alap a Benedek az ukránoknak.

Kedves Jávor! Mint volt pannonhalmi diák, mint te, engedd meg, hogy a büdös kurva anyádba küldjelek el azért, mert alátettél a kárpátaljai magyaroknak a fentiekkel. Remélem, hogy valamelyik meg fogja köszönni neked ezt, már ha életben mard az ottani magyarok közül valaki.

Amennyiben egy kárpátaljai magyar ezt a munkát nem végzi el veled, magam lennék aki elvégzi, ha személyesen találkozunk.

Érdekes, hol találtál a hsz-emben orosz pártiságot?
Légyszíves, ne adj a számba szavakat, megvagyok anélkül is. A hsz-em kizárólag arról szólt, hogy mekkora tetű ez a Jávor Benedek.

Nem, nem érzem az oroszpártiságot. Azt érzem, hogy mindenki utálja azt, hogy az ukrán háborús propagandát nyomatják reggeltől - estig.
Szerintem Magyarországon minden ember tudja, hogy keletről nekünk még jó nem jött, sem az ukránoktól, sem az oroszoktól.
Akkor sem, amikor ezek még egy országban éltek. Meg most sem. De a földrajz és a gyűlölet okán a nyugat által felfegyverzett Ukrajna fogja megtámadni Magyarországot.

De, jártam Lukács atyához, zeneelméletre.
Pannonhalma nem ótvar hely, hanem egy ezeréves kolostor, ha még nem halottál erről. Még akkor is, ha néha becsúszik oda egy ilyen tetű, mint a Jávor Benedek.
Jávor Benedek magyar EU-s parlamenti képviselő volt, aki politikai nyilatkozatot tett. Így a mondatainak mindenképpen súlya van. Tartalmilag pedig lovat ad a szlovák, ukrán, román magyarellenességnek. Ócska kis politikai haszonszerzésből bizonyítja a gazdijának, hogy őneki aztán csak az orbágyűlölet számít, a magyarok érdeke nem.
Menjen a jó édesanyjába. Ez olyan, mint a vészkorszak alatt a saját hitsorsosaikat feladó zsidók, meg a KZ-ben a Sonderkommando.

Lukács atyát nagyon szerettem, kifejezetten rendes ember volt, pontosabban van. Nagyon megrázott, hogy szexuális visszaélés miatt bünteti a bencés rend.
Ami nagyon zavar a dologban, hogy nem lehet tudni, mi történt. Sajnos van bennem egy kétely. Pannonhalmán nagyok voltak a hatalmi harcok. Csak remélem, hogy nem erről van szó, bár egyik rosszabb, mint a másik.
Üdv!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés